aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΗ χαμένη ευκαιρία και η διπρόσωπη ΑΕΖ

Η χαμένη ευκαιρία και η διπρόσωπη ΑΕΖ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Τσίρειο, εκεί που η ΑΕΛ απώλεσε δυο σημαντικούς βαθμούς απέναντι στην ΑΕΖ και την ευκαιρία να πιάσει στη 2η θέση τον ΑΠΟΕΛ και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Μάλιστα, ο τρόπος που ήλθε το ισόπαλο αποτέλεσμα, στην τελευταία φάση του αγώνα (90’+3’), ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι θα θελήσουν στη συνέχεια να μην τους επηρεάσει.

Η ισοπαλία, κακά τα ψέματα, δεν ήταν στο πρόγραμμα για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, όπως δεν ήταν και αυτή με τον Εθνικό (0-0). Τέσσερις χαμένοι βαθμοί στο Τσίρειο για την ΑΕΛ, με αντιπάλους που θα έπρεπε να τους είχε «καθαρίσει» όπως έκανε στα προηγούμενα δύο ματς με τον Άρη και τη Νέα Σαλαμίνα. Αποτέλεσμα που δεν μπορεί να διαγράψει την πολύ καλή πορεία της ΑΕΛ στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, η οποία θα πάει τώρα σε μια σειρά από ντέρμπι και θα δείξει τις αντοχές της και να χαράξει πορεία για το μέλλον της.

Η εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων δεν ήταν καθόλου καλή και σε καμιά περίπτωση δεν έφθασε στα επίπεδα προηγούμενων, ωστόσο κρατούσε τη νίκη με το εύθραυστο 1-0 έως στην τελευταία φάση, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που αγωνιζόταν και με αριθμητικό μειονέκτημα για σημαντικό χρονικό διάστημα. Η ΑΕΛ έπαιξε με τη φωτιά και στο τέλος… κάηκε.

Η ΑΕΖ εξέπληξε θετικά, τόσο με την παρουσία της όσο και με το ισόπαλο αποτέλεσμα, αν κρίνουμε ότι σε προηγούμενα ματς δεχόταν τα γκολ με το τσουβάλι. Τέτοια θέληση και τέτοιο πάθος, έχω την αίσθηση ότι δεν έβγαλαν σε κανένα προηγούμενο παιχνίδι. Καλά διαβασμένος ο προπονητής της, με έξυπνη τακτική, πήρε τον ένα βαθμό κάνοντας νέα αρχή με έκπληξη.

Προκαλεί εντύπωση ότι μια ομάδα που χθες έδειξε δυνατότητες και τσαμπουκά, σε ματς που προηγήθηκαν να μην μπορεί να σταθεί καλά και να δέχεται με τεράστια ευκολία τα γκολ. Δυο πρόσωπα από την ομάδα του Ζακακίου που έφθασε τους επτά βαθμούς και έχει ως στόχο την παραμονή της στην Κατηγορία.

Υ.Γ.: Ο Άθως Χρυσοστόμου καλά κάνει να μη δίνει δικαιώματα με τις ενέργειές του ώστε να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί του. Και αφού του αρέσει να γίνεται αυτό, όπως είπε, γιατί προέβη στη συγκεκριμένη τοποθέτηση και μάλιστα με ύφος που έδειξε να ενοχλείται; Ο άνθρωπος, δυστυχώς, είναι προκλητικός και εριστικός προς αντίπαλους ποδοσφαιριστές και κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ