aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ Αστυνομία για τον τελικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Η Αστυνομία για τον τελικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Αστυνομία με την οποία ενημερώσει για όλες διευθετήσεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου Κύπρου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00

-Από τις 17:00, στο γήπεδο θα λειτουργούν ταμεία για έκδοση εισιτηρίων και κάρτας φιλάθλου. Βόρεια ταμεία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και τα δυτικά ταμεία για τους οπαδούς της ΑΕΛ.

-Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές και νότιες κερκίδες και θα σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους βόρειους χώρους στάθμευσης και το NUEVO CAMPO

-Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να ΜΗΝ χρησιμοποιήσουν τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ. Να κατευθυνθούν στο στάδιο, από τα φώτα Ορφανίδη.

-Οι οπαδοί της ΑΕΛ να κατευθυνθούν στο στάδιο από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ

-Οι οπαδοί της ΑΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές και βόρειες κερκίδες και θα σταθμεύσουν το οχήματά τους στο δυτικό χώρο στάθμευσης

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό, που θα παρευρεθεί την Τετάρτη 22.05.2019 και ώρα 1900, στον τελικό Κυπέλλου Κόκα – Κόλα, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια τους την ομάδα.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00. Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.  Για έκδοση κάρτας φιλάθλου και για αγορά εισιτηρίου του αγώνα, στις 17:00, θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και τα δυτικά ταμεία για τους οπαδούς της ΑΕΛ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές και νότιες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τα φώτα Ορφανίδη (οδός Βικέλλα), και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον βόρειο χώρο στάθμευσης. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα μπορούν να σταθμεύσουν και παρά τα γήπεδα του NUEVO CAMPO.

Επιπλέον προτρέπονται οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ για την αποτροπή δικής τους ταλαιπωρίας, να μην κατευθυνθούν στο στάδιο από τον κόμβο Γ.Σ.Π. και την οδό Ανεξαρτησίας, λόγω του ότι στο δυτικό χώρο στάθμευσης, θα σταθμεύσουν οι οπαδοί της ΑΕΛ και ο δρόμος παρά τα βοηθητικά γήπεδα του σταδίου Γ.Σ.Π. προς τον βόρειο χώρο στάθμευσης θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση από την Αστυνομία.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν τις δυτικές και βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί, που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας το κυκλικό κόμβο Γ.Σ.Π. και δια μέσου της οδού Ανεξαρτησίας, να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό χώρο στάθμευσης.

Τονίζεται προς τους οπαδούς των δύο ομάδων να ακολουθήσουν πιστά τα δρομολόγια σύμφωνα με τα σχεδιαγράμματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η πρόσβαση στις κερκίδες τους, θα είναι αδύνατη λόγω αποκοπών από τις αρχές του σταδίου και την Αστυνομία.

Τονίζεται σε όλους ότι:

-Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

-Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

-Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

-Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

-Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

-Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα βόρεια ταμεία και για τους οπαδούς της ΑΕΛ τα δυτικά ταμεία.

-Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών (Γ.Σ.Π.), και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22802020 και για έκτατα περιστατικά στο 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ