aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ αποκάλυψη του Πάμπου για το δεκαήμερο της μετεγγραφής Σόουζα

Η αποκάλυψη του Πάμπου για το δεκαήμερο της μετεγγραφής Σόουζα

Από το διορατικό μάτι του Πάμπου Χριστοδούλου ήρθαν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην Κύπρο. Οι πλείστοι εξ αυτών αγωνιζόντουσαν σε ομάδες μικρών κατηγοριών της Πορτογαλίας και όταν πρωτοήρθαν στην Κύπρο δεν τους γνώριζε κανείς, όμως στην πορεία έκαναν σπουδαία καριέρα στο νησί μας. Μαργκάσα, Ντεντέ, Μπεμπέ, Αϊρόσα είναι μερικά παραδείγματα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο Πάμπος Χριστοδούλου χαρακτήρισε ως τις πιο δύσκολες μετεγγραφές που έκανε αυτές των Ορλάντο Σα και Λούκας Σόουζα. Για τον επιθετικό της Σταντάρ Λιέγης τόνισε ότι εάν δεν ήταν ανέτοιμος δεν θα ερχόταν με τίποτα στην Κύπρο, ενώ για τον Σόουζα αποκάλυψε πως χρειάστηκαν δέκα ημέρες διαπραγματεύσεων, ώστε να τον πείσει ν’ αφήσει την Τοντέλα και να έρθει στη χώρα μας, αρχικά για λογαριασμό της ΑΕΛ.

«Ήταν δύο οι πολύ δύσκολες μετεγγραφές. Η μία ήταν ο Ορλάντο Σα, ο οποίος με πολύ δύσκολη προσπάθεια εμένα και του Ρούι Τζούνιορ ήρθε στην Κύπρο. Ήμασταν τυχεροί γιατί δεν ήταν έτοιμος από φυσική κατάσταση και γι΄αυτό δεν τον πήρε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η δεύτερη ήταν του Λούκας Σόουζα. Αν θυμάμαι καλά ήμουν δέκα μέρες στην Πορτογαλία και έπαιζε στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος την Τοντέλα. Το προσπαθούσα δέκα μέρες να τον πείσω να έρθει και τελικά φάνηκε ότι από αυτόν κέρδισαν χρήματα και η ΑΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ», διηγήθηκε ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ