aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ απόφαση του Αθλητικού Δικαστή... άλλαξε τον αγώνα Ερμής-Ανόρθωση

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή… άλλαξε τον αγώνα Ερμής-Ανόρθωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΟΠ μέσω της οποίας ενημερώνει πως ο αγώνας Ερμής-Ανόρθωση θα διεξαχθεί στις 18:00 και όχι στις 19:00 (όπως ορίστηκε αρχικά) το ερχόμενο Σάββατο. Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Αμμοχώστου τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών και έτσι έπεσε στην 7η θέση και στο -3 απο την 6άδα (σ.σ. ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε τον Απόλλωνα ο οποίος έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο στο μεταξύ τους παιχνίδι). Η Ομόνοια θα αγωνιστεί με την ΑΕΛ την ίδια ώρα, η οποία έπιασε την 6η θέση.

Αναλυτικά:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στην ένσταση κατά του κύρους του αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων / 02.02.2019,  αποφάσισε όπως οι αγώνες  του Σαββάτου, 23.02.2019, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, Ομόνοια–ΑΕΛ και Ερμής–Ανόρθωση αρχίσουν την ίδια ώρα.

O αγώνας Ερμής – Ανόρθωση θα διεξαχθεί στο στάδιο Αμμόχωστος / Επιστροφή και  θα αρχίσει η ώρα 18:00, αντί στις 19:00, που ήταν προγραμματισμένος. Ο αγώνας Ομόνοια– ΑΕΛ θα διεξαχθεί κανονικά στις 18:00, στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ