aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η απειρία και ένα κακό πεντάλεπτο»

«Η απειρία και ένα κακό πεντάλεπτο»

Το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ, μέσω ανάρτησης στο Facebook, αναφέρεται στυο χθεσινό χαμένο Super Cup απέναντι στην Ανόρθωση και αιτιολογείται.

Αναλυτικά:

«Η απειρία και ένα κακό πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου στέρησαν τον τίτλο του Super Cup για την ομάδα μας. Η ομάδα μας μπορεί να έχασε τον τελικό με 9-6, έδειξε όμως χαρακτήρα και δύο λεπτά πριν από το τέλος ήταν ένα γκολ διαφορά πίσω στο σκορ με 7-6 και είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει και να κάνει μια απίστευτη ανατροπή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νεαρούς φουτσαλιστές μας που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο και το μόνο που τους λείπει είναι η εμπειρία και η καλή χημεία για να αφομοιώσουν το πλάνο του κόουτς μας Ελόι Αλόνσο, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ αυτής της ομάδας και σύντομα θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Η Διοίκηση της ομάδας μας δίνει πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Ανόρθωσης για την δίκαιη κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Συγχαρητήρια και προς το διαιτητικό τιμ που επέτρεψε να διεξαχθεί ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι, πλούσιο σε συγκινήσεις με γκολ και θέαμα που ήταν διαφήμιση για το άθλημα.

Τέλος δίνουμε τις πολλές ευχαριστίες μας στον κόσμο της ΑΕΛ που ταξίδεψε στο “Κίτιον” για να στηρίξει την ομάδα μας. Όσοι παρευρέθηκαν ήταν απλά συγκλονιστικοί και τους υποσχόμαστε ότι αυτή η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει! Στηρίζουμε μέχρι τέλους αυτή την ανανεωμένη ομάδα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ