Η απάντηση Κέρκεζ για το μέλλον του και οι προτάσεις από άλλες ομάδες

«Αν μπορώ να μείνω, θα μείνω. Αλλιώς έτσι είναι η ζωή», ήταν η απάντηση του Ντούσαν Κέρκεζ σε ερώτηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνέντευξης που παραχώρησε στον επίσημο λογαριασμό της ΑΕΛ στο Instagram. Ο Βόσνιος τεχνικός ερωτήθηκε αν θα επηρεαστεί η απόφασή του από το διαθέσιμο μπάτζετ τόνισε ότι εδώ και μία δεκαετία η ΑΕΛ πέτυχε όσα πέτυχε έχοντας περίπου το ίδιο μπάτζετ.

«Είμαι δύο χρόνια εδώ προπονητής και κάθε λίγο μιλάμε για μπάτζετ. Είναι μεγάλη ιστορική ομάδα η ΑΕΛ στις έξι μεγαλύτερες και πάντα πρέπει να έχει στόχο την Ευρώπη, το κύπελλο, το πρωτάθλημα. Τα τελευταία δέκα χρόνια τα πέτυχε όλα και κάθε χρόνο το μπάτζετ πάνω-κάτω ήταν το ίδιο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δουλεύουμε με χαμηλά μπάτζετ να βρίσκουμε φτηνούς και καλούς παίκτες οι οποίοι να καταλαβαίνουν που έρχονται και να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση. Για μένα ίσως αλλάξει κάτι στα πλάνα μας λόγω προϋπολογισμού. Είμαι σίγουρος ο πρόεδρος έχει πλάνο, έχω κι εγώ κάτι στο κεφάλι μου και θα δούμε. Αν μπορώ να μείνω, θα μείνω αν περάσει όλο αυτό με το καλό. Αλλιώς έτσι είναι η ζωή. Ακόμη δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ και ακολούθως απάντησε στο ερώτημα αν έχει προσεγγιστεί από άλλες ομάδες.

«Από Κύπρο ή εξωτερικό φέτος δεν έχω κάτι επίσημο. Πρόπερσι είχα κάτι από εξωτερικό. Έχω προσεγγίσεις αλλά όχι επίσημο και δεν είναι καλύτερη η κατάσταση απ’ ότι στην ΑΕΛ. Δεν είχα κάποια πρόταση καλύτερη από αυτά που έχω στην ΑΕΛ», είπε.

Διαβάστε επίσης: Live η διαδικτυακή συνέντευξη του Ντούσαν Κέρκεζ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ