aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ αμυντική γύμνια της ΑΕΛ και το άγγιγμα του Τούτιτς

Η αμυντική γύμνια της ΑΕΛ και το άγγιγμα του Τούτιτς

Τη πιο βαριά ήττα της στην τρέχουσα σεζόν δέχθηκε η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό μέσα στο Τσίρειο. Η έλλειψη κινήτρου και οι αλλαγές από τον προπονητή της, μπορεί να επηρέασαν ως ένα βαθμό, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την τραγική παρουσία της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ξεσκέπασε τη γύμνια της ΑΕΛ στην άμυνα. Τα κενά στο κέντρο της άμυνας ήταν τεράστια, με τους αντίπαλους επιθετικούς να αφήνουν πλήρως εκτεθειμένους τους αμυντικούς. Δέχθηκε τέσσερα γκολ θυμίζοντας παιδική χαρά. Η εικόνα της ΑΕΛ στο πρόσφατο παιχνίδι της, ήταν η επιβεβαίωση ότι αμυντικά είναι… γυμνή. Δεν έχει ποιότητα και βάθος. Ξεκάθαρα, οι κινήσεις του περασμένου καλοκαιριού ήταν πλήρως αποτυχημένες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η σεζόν για τους γαλαζοκίτρινους ήταν αποτυχημένη.

Είτε Παντελίδης είναι αυτός είτε άλλος, θα έχει πολλή δουλειά το καλοκαίρι για να φτιάξει την εικόνα της ΑΕΛ. Θα χρειαστεί προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος της γαλαζοκίτρινης φανέλας, εάν θέλει η ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσει. Με τέτοια εικόνα από κάποιους ποδοσφαιριστές, δύσκολα θα είναι στο ρόστερ της νέας περιόδου κι ας διατηρούν συμβόλαιο.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός με τον Τούτιτς στον πάγκο του συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις. Ο Βόσνιος τεχνικός συνέβαλε στην τεράστια αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Τακτακαλά. Άλλωστε είναι κάτι που «μιλά» το γήπεδο και το κυριότερο τα αποτελέσματα. Τρεις σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. Συντελεστής τερμάτων 8-0.

Ο Ολυμπιακός έδωσε την ευκαιρία στον Τούτιτς, προπονητής που μπορεί να θεωρείται και αδικημένος. Θα μπορούσε πολύ πιο πριν να τον εμπιστευθεί ομάδα Α’ Κατηγορίας. Προπονητής με επιθετική φιλοσοφία και η δουλειά του φαίνεται στο γήπεδο. Η Ομόνοια τη σεζόν 2008-09, με προπονητή τον Τούτιτς (απολύθηκε πριν ολοκληρωθεί η σεζόν) έπαιξε καλή μπάλα. Ο Νέτο είναι άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στις ομάδες μας και μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα και να παράγει έργο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ