aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ άφιξη του Ρόμο και το… ζέσταμα των ΑΕΛιστών για την «πρώτη»

Η άφιξη του Ρόμο και το… ζέσταμα των ΑΕΛιστών για την «πρώτη»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ συμφώνησε με τον Ράφαελ Ρόμο! Ο 26χρονος τερματοφύλακας της Ουντινέζε μετά από ένα μήνα συζητήσεων έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του πρότειναν οι γαλαζοκίτρινοι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει τη βασική επιλογή της τεχνικής ηγεσίας για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Με την κάθοδό του στην Κύπρο και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί, ξεκινώντας έτσι αυτομάτως προπονήσεις. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, απομένουν άλλες δύο-τρεις προσθήκες.

Από εκεί και πέρα, το απόγευμα (18:30) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στο κοινοτικό στάδιο Γερμασόγειας. Οι οπαδοί της ΑΕΛ θα βρεθούν στο γήπεδο για να μεταδώσουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Μια νέα σεζόν απλώνεται μπροστά στους γαλαζοκίτρινους και παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες που συνάντησαν τα τελευταία χρόνια είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ενταθούν οι προσπάθειες ούτως ώστε το ρόστερ να πάρει την τελική του μορφή.

Να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες μετεγγραφές και έτσι όλοι οι παίκτες να είναι στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών, εκεί όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις η ΑΕΛ μέχρι τις 16 Ιουλίου. Οι αλλαγές στην ομάδα είναι πολλές. Μόνο και μόνο οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν έφθασαν τους 19!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ