aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ θέλει Τρίτη, αν θα αλλάξει

Η ΑΕΛ θέλει Τρίτη, αν θα αλλάξει

Η έλευση του προέδρου του Ισραήλ, Ιτσχάκ Χέρτζογκ, στην Κύπρο την Τετάρτη 2 Μαρτίου, οδήγησε την Αστυνομία να δηλώσει κώλυμα στην αστυνόμευση του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα. Για την ώρα πάντως παραμένει η ημερομηνία που ορίστηκε ο αγώνας, δηλαδή η Τετάρτη 2 Μαρτίου. Εάν θα προκύψει αλλαγή θα ενημερώσει η ΚΟΠ.

Η ΑΕΛ, όπως πληροφορούμαστε, εξέφρασε τη θέση, σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας, όπως ο αγώνας διεξαχθεί την Τρίτη 1η Μαρτίου. Κάθετη η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, την ώρα που ο αντίπαλός της φέρεται να τοποθετήθηκε για διεξαγωγή του αγώνα την Πέμπτη 3 Μαρτίου. Είναι σε αναμονή της απόφασης της ΚΟΠ, παρόλο που «παίζει» και το σενάριο να παραμείνει η αρχική ημερομηνία.

Εξάλλου, η ΑΕΛ ενημερώθηκε από την ΚΟΠ ότι ο Μηνάς Αντωνίου, που αποβλήθηκε στο ματς με την ΠΑΕΕΚ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Η δικαιολογία που έλαβαν οι γαλαζοκίτρινοι είναι πως από τη στιγμή που, βάσει αρχικών ημερομηνιών των αγώνων, αυτός με την ΠΑΕΕΚ προηγείτο αυτού με τον Απόλλωνα, και αφού ο Αντωνίου δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, χάνει τους αμέσως επόμενους δύο αγώνες.

Ο Αντωνίου θα χάσει αρχικά το ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, από το οποίο θα απουσιάσει και ο Παπαφώτης που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ