aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ θα τιμήσει τον Αντώνη Δημητρίου

Η ΑΕΛ θα τιμήσει τον Αντώνη Δημητρίου

Μια άλλη καλαθοσφαιρική χρονιά φτάνει προς το τέλος. Με τα καλά και τα κακά της, όπως κάθε χρονιά. Η νέα όμως χρονιά δε θα είναι όπως τις άλλες. Δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό, πληροφορηθήκαμε ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του διαιτητή Αντώνη Δημητρίου.

Ενός διαιτητή που κοσμούσε εδώ και χρόνια με την παρουσία του στα παρκέ, τους καλαθοσφαιρικούς αγώνες. Η κορμοστασιά του, το παρουσιαστικό, η ανεξάντλητη ενέργεια του και ο τρόπος με τον οποίο σφύριζε, άφηνε στους θεατές ένα συναίσθημα θαυμασμού που με τη νέα χρονιά δε θα υπάρχει στα Κυπριακά κλειστά.

Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ήταν μόνο εν ενεργεία διαιτητής, αλλά και εκπαιδευτής-διδάσκαλος των υπολοίπων Κυπρίων διαιτητών, άρα και ένας από τους κύριους λόγους που η μπασκετική Κυπριακή Διαιτησία είναι σε τόσο ψηλά επίπεδα σήμερα.

Η ΑΕΛ θα τιμήσει τον Αντώνη Δημητρίου και σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής:

«Εμείς, σαν επιτροπή καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ, έχουμε να κάνουμε το αυτονόητο. Καλούμε, όχι μόνον τον ίδιο, αλλά και όλο το μπασκετικό φίλαθλο κοινό, όλους τους καλαθοσφαιριστές, προπονητές, εν ενεργεία και μη, προέδρους όλων των σωματείων και όλα τα σώματα που απαρτίζουν την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο μας και ώρα 19:00 για να παρευρεθούν στην εκδήλωση που ετοιμάζουμε προς τιμήν του. Θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα στον ίδιο. Είναι το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για αυτόν τον διαιτητή που πρόσφερε τόσα πολλά και πλέον μπορεί να μην τον χαιρόμαστε στα Κυπριακά παρκέ, αλλά από τα ευρωπαϊκά, μιας και η επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΚ φρόντισε, προς τιμήν της, να τον στείλει στην ΦΙΜΠΑ ως παρατηρητή διαιτησίας. Ο Αντώνης ποτέ δεν ήταν για την Κύπρο, είναι για το ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το Παλάου Μπλαουγράνα.

Σημ.: Ιδιαίτερες προσκλήσεις δε θα σταλούν εκτός από το τιμώμενο πρόσωπο. Σας περιμένουμε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ