aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ πλήρωσε τον Απόλλωνα!

Η ΑΕΛ πλήρωσε τον Απόλλωνα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πληρωμή σχεδόν με το ίδιο νόμισμα. Το 2014, η ΑΕΛ ήταν διεκδικήτρια του τίτλου και στα πλέι οφ δεν νίκησε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της τον Απόλλωνα. Έφερε ισοπαλία 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και ηττήθηκε με 0-1 στο δεύτερο. Μάλιστα, τότε με ισοπαλία στο δεύτερο ματς θα στεφόταν πρωταθλήτρια. Εκείνη η ήττα, με το τέρμα του Αμπραάμ Γκιέ Γκιέ, της στοίχισε τελικά, καθώς στη συνέχεια έκοψε πρώτος το νήμα ο ΑΠΟΕΛ.

Ε, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο απαντά με παρόμοιο τρόπο στον συμπολίτη της. Μετά το 1-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ, χθες εξασφάλισε άλλο ένα «Χ» με το ίδιο σκορ. Έτσι του στέρησε την ευκαιρία να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, οι οποίοι προηγουμένως στραβοπάτησαν στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση (1-1).

Πέντε βαθμούς έχασε λοιπόν πριν από τρία χρόνια στα λεμεσιανά ντέρμπι η ΑΕΛ κατά τη β’ φάση, τέσσερις ο Απόλλων στα αντίστοιχα της φετινής διοργάνωσης. Μένει να φανεί αν τα αποτελέσματα απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, θα στοιχίσουν στον Απόλλωνα την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ