«Η ΑΕΛ είσαι εσύ», με μπόλικο παρασκήνιο, όμορφες αθλήτριες και Μουστάκα (pics)

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, η παλιά δόξα της ομάδας μας και μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ζηνωνής Παπαδόπουλος, ο ΑΕΛίστας ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας και οπαδοί της ομάδας...

Στα γυρίσματα του σποτ για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ είσαι εσύ» αναφέρεται μέσω Facebook η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδα, που παρουσιάζοντας ένα όμορφο φωτορεπορτάζ απ’ τα παρασκήνια.

Η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια της εκστρατείας για την προώθηση του πρωτοποριακού μας προγράμματος με την ονομασία “Η ΑΕΛ είσαι εσύ” το οποίο ξεκίνησε πέρσι με επιτυχία και συνεχίζεται φέτος με την επιθυμία όλων μας να γίνει θεσμός, έγιναν πριν από λίγες μέρες τα γυρίσματα από την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ του διαφημιστικού σποτ ειδικά για το πρόγραμμα.

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, η παλιά δόξα της ομάδας μας και μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ζηνωνής Παπαδόπουλος, ο ΑΕΛίστας ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας και οπαδοί της ομάδας μας. ΑΕΛίστα, την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι εσύ” δεν πρέπει να την θεωρείς ως υποχρεωτική, αλλά ως την ελάχιστη προσφορά σου για την ενίσχυση και την ανοικοδόμηση όλων των τμημάτων της μεγάλης ιδέας που αντιπροσωπεύει η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ είναι υπόθεση όλων μας γιατί “Η ΑΕΛ είσαι εσύ”. Τα 10 ευρώ ετησίως (λιγότερα από 1 ευρώ το μήνα) είναι τίποτα για τον κάθε ένα ΑΕΛίστα, αλλά για το σωματείο της ΑΕΛ, τις υποδομές και τα τμήματά της σημαίνουν πολλά! Στήριξε το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι εσύ” και γίνε μέλος της τεράστιας προσπάθειας για μια ΑΕΛ δυνατή και πρωταγωνίστρια! Παραθέτουμε πιο κάτω τις backstage φωτογραφίες από το γύρισμα. Το διαφημιστικό μας σποτ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες!».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΠΗΓΗAelfc.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ