Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ επικράτησε του Απόλλωνα και τον έπιασε στη δεύτερη θέση, μαζί και η Λεμεσός...

Η ΑΕΛ επικράτησε του Απόλλωνα και τον έπιασε στη δεύτερη θέση, μαζί και η Λεμεσός Βόλεϊ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Robo Markets ΑΕΛ στην αίθουσα «Νίκος Σολωμονίδης». Στη 14η και τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών «Μιχάλης Κρασιάς», κέρδισε με 3-1 σετ τον Απόλλωνα και τον έπιασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (27 βαθμοί), εκεί που ανέβηκε κι η Λεμεσός Βόλεϊ. Οι γαλαζοκίτρινες πήραν και τα τρία σετ με το ίδιο σκορ (25-23), την ίδια ώρα που οι κυανόλευκες, αντέδρασαν στο δεύτερο (25-19), αλλά δεν είχαν συνέχεια.

Στο γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου, η Λεμεσός Βόλεϊ κατέβαλε την αντίσταση της Νέας Σαλαμίνα με 3-1 και ανέβηκε στους 27 βαθμούς. Πήρε το πρώτο σετ (25-21) και δεν σάστισε όταν έχασε το δεύτερο (19-25), παίρνοντας τα δύο επόμενα (25-16, 25-18).

Στο «Κίτιον» διεξήχθη σπουδαίο ντέρμπι, το οποίο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς! Η Ανόρθωση, εν τέλει, στο τάι μπρέικ υπερκέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ με 3-2 σετ (25-22, 23-25, 23-25, 25-14, 16-14), φτάνοντας σε μεγάλη ανατροπή. Βλέπετε, βρέθηκε να χάνει με 1-2. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να βρεθούν στον όμιλο τίτλου και θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-8. Η Ολυμπιάδα πήρε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ