aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η ΑΕΛ είσαι εσύ»: Στήριξη από πετόσφαιρα και μπόουλινγκ

«Η ΑΕΛ είσαι εσύ»: Στήριξη από πετόσφαιρα και μπόουλινγκ

Ανακοίνωση εξέδωσε η επιτροπή πετόσφαιρας της ΑΕΛ και το τμήμα μπόουλινγκ μέσα από την οποία καλούν τον φίλους της ομάδας να στηρίξουν το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ είσαι εσύ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής πετόσφαιρας: «Η επιτροπή του τμήματος πετόσφαιρας καλεί τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να στηρίξει το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι εσύ”. Τα έσοδα του προγράμματος διοχετεύονται για την συντήρηση και τα έξοδα λειτουργίας του κλειστού μας σταδίου. ΑΕΛιστα στήριξε όλα τα τμήματα της ΑΕΛ μας και απόδειξε οτι “Η ΑΕΛ είσαι εσύ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της επιτροπής μπόουλινγκ: «Η ΑΕΛ Bowling στηρίζει και υποστηρίζει τη πρωτοβουλία του προγράμματος “Η ΑΕΛ είσαι εσύ”. Η έκδοση της κάρτας στοιχίζει €10 και ισχύει για όλη τη χρονιά. Το ποσό που συγκεντρώνεται από τις πωλήσεις της κάρτας χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των υπολοίπων τμημάτων που χρησιμοποιούν την κλειστή αίθουσα “Νίκος Σολομωνίδης” καθώς και για τη συντήρηση της. Για την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου για εντός έδρας αγώνα, απαιτείται η συμμετοχή στο πρόγραμμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ