aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ είναι εδώ και στέλνει... μήνυμα

Η ΑΕΛ είναι εδώ και στέλνει… μήνυμα

Η ΑΕΛ είναι εδώ! Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν εύκολα με 3-0 του Ολυμπιακού στο Τσίρειο και έδειξαν πως έχουν… σφυγμό, μειώνοντας σε απόσταση «αναπνοής» από την πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτή ήταν και η τέταρτη μόλις νίκη της λεμεσιανής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, σε σύνολο 14 αγώνων, και πρώτη μετά από δύο μήνες, αφού τελευταία φορά είχαν επιβληθεί της Ανόρθωσης (2-1) στις 17 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, έδωσαν τέλος στην «ξηρασία» έξι αγώνων, κατά τους οποίους δεν είχαν καταφέρει να βρουν αντίπαλα δίκτυα. Τελευταίο γκολ τους ήταν στις 23 Οκτωβρίου, στην ισοπαλία με αντίπαλο τον Εθνικό.

Και μπορεί ο ποδοσφαιριστής του Βασίλης Παπαφώτης, μετά το τέλος του αγώνα να δήλωσε: «Η αντεπίθεση ξεκίνησε από σήμερα», ο ίδιος όμως ο Ελλαδίτης τεχνικός προτίμησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα. Αφού δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα, αλλά: «Βαθμολογικά δεν κάναμε τίποτα, έχουμε δρόμο αρκετό».

Η αλήθεια είναι κάπου στη… μέση. Όντως η βαθμολογική θέση της ΑΕΛ δεν διαφοροποιήθηκε. Είναι δεδομένο όμως, ότι η νίκη, και μάλιστα με τριάρα, επί της ομάδας του Τακτακαλά, γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, άπαντες στο γαλαζοκίτρινο «στρατόπεδο», ενώ στέλνει και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ότι από ‘δω και μπρος θα δούμε μία διαφορετική ΑΕΛ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ