aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Η ΑΕΛ είμαστε εμείς» (video)

«Η ΑΕΛ είμαστε εμείς» (video)

Για άλλη μία φορά η ΑΕΛ, μέσω ανακοίνωσης της, καλεί τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και ενημερώνει πως στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, θα χρειαστεί για την είσοδο του κόσμου στην ανατολική κερκίδα η κάρτα του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ», πέραν του εισιτηρίου ή του εισιτηρίου διαρκείας.

Αναλυτικά: «Το ξεκίνημα της ομάδας μας ήταν αυτό που όλοι επιθυμούσαμε. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών τόσο στον αγώνα της πρεμιέρας, όσο και στο Μακάρειο και έτσι πρέπει να συνεχίσει γιατί αυτή η ομάδα μόνο με τον κόσμο ασπίδα στο πλευρό της μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει!

Υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, θα χρειαστεί για την είσοδο του κόσμου στην ανατολική κερκίδα η κάρτα του προγράμματος «Η ΑΕΛ είσαι εσύ», πέραν του εισιτηρίου ή του εισιτηρίου διαρκείας.

Όσοι έχουν πληρώσει τις κάρτες τους καλούνται να τις παραλάβουν από το «AEL OFFICIAL SHOP» (τηλέφωνο καταστήματος 97 869640) σε ώρες λειτουργίας του. Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την κάρτα καλούνται να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό στα ταμεία την ημέρα του αγώνα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική -για όλη την ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο- για άτομα από 12 ετών και άνω, στοιχίζει MONO 10 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ και για να επιτραπεί η είσοδος οποιουδήποτε στην ανατολική κερκίδα σε εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ θα γίνει μόνο αφού επιδείξει την κάρτα στις εισόδους.

Με την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα «Η ΑΕΛ είσαι εσύ» βοηθάμε τμήματα του Σωματείου πέραν του ποδοσφαιρικού, καθώς επίσης και στη συντήρηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στην κλειστή αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης». Εξασφαλίστε τις κάρτες σας άμεσα και βοηθήστε με αυτό τον τρόπο το σωματείο γιατί «Η ΑΕΛ είσαι εσύ». Πληροφορίες για την εξασφάλιση της στο 99383800».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ