aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ έχει… ονοματεπώνυμα

Η ΑΕΛ έχει… ονοματεπώνυμα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το που μπορεί να φθάσει η ΑΕΛ του Κέρκεζ. Οι φίλοι της άρχισαν να νοσταλγούν τις εποχές του… φοβερού και τρομερού 2012, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που συστήνουν υπομονή μέχρι νεωτέρας.  Το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση του α’ γύρου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας είναι επίτευγμα. Ενδεχομένως και παράσημο για όλους όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια της λεμεσιανής ομάδας. Μέχρι πρόσφατα δεν έβγαζε μάτια με την εμφάνισή της, αλλά τώρα τελευταία, μετά την ουσία της βαθμολογικής συγκομιδής (και την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου) ανέβασε τον πήχη και στον τομέα του θεάματος.

Η ΑΕΛ της τρέχουσας περιόδου έχει ονοματέπωνυμο. Για την ακρίβεια… έχει ονοματεπώνυμα, δύο τον αριθμό. Από τη μία, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει τα κλειδιά των αποδυτηρίων και από την άλλη ο ανανεωμένος Ανδρέας Σοφοκλέους προσφέρει τη διοικητική ηρεμία. Ο Σερβοβόσνιος τεχνικός δημιούργησε ένα σύνολο, καλύτερο από το περσινό και με πολύ περισσότερες ποιοτικές επιλογές από το προπέρσινο, όταν κατέκτησε το κύπελλο. Ουσιαστικά πρόσθεσε προσεκτικά επιλεγμένες «πινελιές» σε ένα ρόστερ που είχε βασικό κορμό και «τσούκου – τσούκου» δικαιώνεται.

Για να είμαστε πιο σωστοί, ο Κέρκεζ δεν αναζήτησε παίκτες από το… πάνω ράφι, αλλά από το ράφι που τον βόλευε. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι κι ο Ριέρα θα σε βοηθήσει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία, ούτε σκάουτερ – επιστήμονας ότι ο  Παπαφώτης θα δώσει απλόχερα βοήθειες. Αν σου πετύχουν κι οι Βραζιλιάνοι, ο Ντανίλο με τον Έουλερ, ανέβηκες επίπεδο και μαζί με τον ενθουσιασμό πραγματοποιείς πορεία πρωταθλητισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ