aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ΑΕΛ «απαντά» στον ρατσισμό (pics)

Η ΑΕΛ «απαντά» στον ρατσισμό (pics)

Το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ αναδημοσίευσε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάρκο Αϊρόσα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων να στέλνει μήνυμα κατά του ρατσισμού, καθώς οι ποδοσφαιριστές (Αϊρόσα και Λαφράνς) της ομάδας εξέφρασαν παράπονα μέσω δημοσιευμάτων για ρατσιστική συμπεριφορά στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Η ΑΕΛ θα συνεχίσει την αληθινή κοινωνική της προσφορά. Η ΑΕΛ θα συνεχίσει τις εκστρατείες κατά του ρατσισμού. Στηρίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή θρησκείας. Για μας είναι όλοι φίλοι και αδελφοί. Μάρκο Αϊρόσα είμαστε όλοι στο πλευρό σου. Λέμε όχι στον ρατσισμό»!

Η ανάρτηση του Αϊρόσα: «Έχω ένα όνειρο, να δω τα παιδιά μου να κρίνονται για τον χαρακτήρα τους και όχι από το χρώμα του δέρματος τους», και η απάντηση του Λαφράνς: «Δυο πίθηκοι έκαναν τα πράγματα τους στην ζούγκλα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ