aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥH πρώτη ενδεκάδα του Κετσπάγια, βασικός ο Ζούνιορ για την ΑΕΛ

H πρώτη ενδεκάδα του Κετσπάγια, βασικός ο Ζούνιορ για την ΑΕΛ

Eνδεκάδα με εφτά νέα πρόσωπα παρατάσσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην πρώτη ενδεκάδα της δεύτερης θητείας του στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1 για το ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00). Στην εστία θα είναι τελικά ο Λόρια που έκανε αγώνα δρόμου και πρόλαβε τον αγώνα της πρεμιέρας. Τετράδα στην άμυνα οι Γκαλίτσιος (δεξιά), Σίλντενφελντ – Βργκοτς (κεντρικό αμυντικό δίδυμο) και Εγγλέζου (αριστερά), απόντος των τραυματισμένων Σελίν και Μαργκάσα.

Το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων συνθέτουν οι Κωστάκης Αρτυματάς – και Νταουσβίλι με τον Βασιλακάκη σε ρόλο επιτελικού. Οι Οκριασβίλι (αριστερά) και Ράγιος (δεξιά) θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Ντούρις.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Εγγλέζου, Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Βασιλακάκης, Ράγιος, Οκριασβίλι, Ντούρις.

Σε σχηματισμό 3-5-2 παρατάσσει την ΑΕΛ ο Ντούσαν Κέρκεζ. Ο Βόσνιος προπονητής έχει ένα νέο πρόσωπο (Γκαζαριάν) στην ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Ζούνιορ, Γκοντάλ, Α. Τεϊσέιρα, Αβράαμ, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Αγκάνοβιτς, Τόρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ