aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥH μπηχτή της ΑΕΛ στην Ομόνοια για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συμφωνία

H μπηχτή της ΑΕΛ στην Ομόνοια για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συμφωνία

Ολομέτωπη επίθεση στην Ομόνοια και τον πρόεδρό της Σταύρο Παπασταύρου εξαπέλυσε αμέσως μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έμειναν ούτε στις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή Θεόδωρου Αντωνίου, ούτε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ του Σαββάτου. Επανήλθαν την Κυριακή με νέα τοποθέτηση βάλλοντας ξανά κατά του ισχυρού άνδρα της Ομόνοιας.

Μάλιστα, αφήνουν αιχμές για την απόφαση διακοπής του περσινού πρωταθλήματος και τη συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης εξάδας για αποζημίωση στις ομάδες που δεν έπαιξαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα σημειώνοντας ότι ο κ. Παπασταύρου αμελεί να αποπληρώσει.

«Πέρασε περισσότερος από ένας χρόνος από την συγκεκριμένη ψεύτικη, παραπλανητική και προπαγανδιστική ανακοίνωση και ασφαλώς δεν είδαμε σε καμία περίπτωση τον κ. Παπασταύρου να ενημερώνει την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ όπως διατυμπάνιζε εκείνη την περίοδο. Μάλλον, η γλύκα των χρημάτων από την Ευρώπη του δημιούργησε αμνησία σε σχέση με τα όσα έγραφε τότε. Εννοείτε ότι ξέχασε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ότι συμμετείχε στην Ευρώπη και καρπώθηκε εκατομμύρια εξ’ αιτίας της γνωστής συμφωνίας των ομάδων την οποία επίσης ξεχνά και αμελεί να αποπληρώσει», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γαλαζοκίτρινοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ