aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥH BetOnAlfa AEΛ πέρασε αλώβητη από το ΑΤΙ – Νίκες για Sabbianco Απόλλωνα και ΘΟΪ...

H BetOnAlfa AEΛ πέρασε αλώβητη από το ΑΤΙ – Νίκες για Sabbianco Απόλλωνα και ΘΟΪ Αυγόρου (pics)

Η BetΟnAlfa ΑΕΛ μπορεί να θεωρείται η κερδισμένη της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών αφού πέρασε ατσαλάκωτη από το Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ με καθαρή νίκη 3-0.

Στους άλλους δυο αγώνες της Τρίτης, ο κυπελλοπρωταθλητής και προσφάτως κάτοχος του Σούπερ Καπ Sabbianco Απόλλων κέρδισε την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0, ενώ στο ντέρμπι της περιοχής Κοκκινοχωριών το ΘΟΙ κέρδισε την Αναγέννηση Δ. με 1-3 σετ στη Δερύνεια.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ (ΑΤΙ) ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ –BetOnAlfa ΑΕΛ ΣΕΤ 0-1 (10-25), 0-2 (18-25) 0-3 (22-25)

Η BetOnAlfa πέρασε αλώβητη από το Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ και με καθαρή νίκη 0-3 ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά. Μετά το πρώτο σετ η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου δυσκολεύτηκε όμως κατόρθωσε να κερδίσει. Η νεανική ομάδα της Ανόρθωσης πάλεψε, μετά το πρώτο σετ.

Εντυπωσιακά μπήκε στο πρώτο σετ η BetOnAlfa ΑΕΛ και δείχνοντας συνέπεια  και σοβαρότητα καθάρισε εύκολα με 10-25.

Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις ανασυντάχθηκε και πίεσε την BetOnAlfa ΑΕΛ και ο αγώνας άλλαξε μορφή. Η ομάδα του Στέργιου Φραγκέσκου βρήκε τις λύσεις όμως και πήρε το σετ κερδίζοντας με 18-25. Το 0-2 αποτελεί παρακαταθήκη για τη νίκη.

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Μπόσκοβιτς τα έπαιξαν όλα για όλα με στόχο να μπουν στον αγώνα. Το σετ πρόσφερε συγκινήσεις, αλλά οι Λεμεσιανές φάνηκαν καλύτερες και με λιγότερα λάθη πήραν το σετ με 22-25 και έφυγαν από τη Λευκωσία σε μια «πονηρή» έξοδο με τη νίκη 0-3.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Αλ. Μπόσκοβιτς): Παπαγεωργίου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Λίμπερο – Δαϋίδ. Αλλαγές: Κ. Γιασουμή , Κόρντουν, Γ. Κωνσταντίνου.

BetOnAlfa ΑΕΛ (Στ. Φραγκέσκου): Παύλου, Κωνσταντίνου, Τριβούνοβιτς, Ριαλά , Μάγκντιτς, Ρυπνάγια, Λίμπερο – Αγγελοπούλου.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. ΣΕΤ 1-0 (25-07) 2-0 (25-22) 3-0 (25-12)

Με το δεξί μπήκε ο Sabbianco Απόλλων στο νέο πρωτάθλημα Γυναικών αφού μετά από καλή εμφάνιση κέρδισε την αξιόμαχη ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ Ολυμπιάδα Ν. με 3-0.

Καταφανώς ανώτερος ο Sabbianco Απόλλων κυριάρχησε στο πρώτο σετ και με ευκολία το πήρε με 25-07 προηγούμενος με 1-0.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο σετ άλλαξε. Η Ολυμπιάδα μπήκε στον αγώνα , αφού διαθέτει και έμπειρες παίκτριες και ο αγώνας έγινε ντέρμπι. Τελικά, ο Sabbianco Απόλλων εκμεταλλευόμενος την κλάση των παικτριών του κέρδισε το σετ με 25-22 και έστω και δύσκολα «έγραψε» το 2-0.

Οι κυπελλοπρωταθλήτριες και κατόχοι του Σούπερ Καπ δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες και παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές τους έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα και κέρδισαν το σετ με 25-12 και τον αγώνα με 3 -0 σετ μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.

SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ.Γιαπάνης): Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Αγκούλο, Λίμπερο – Στεφάνου – Αλλαγές: A. Ζακχαίου, Στυλιανού, Ντόντσιουκ, Χριστοφόρου – Λίμπερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Χρ. Πούλλακκος):
Γ. Μαραγκού,  Νίστρομ, Χριστοδούλου, Χατζηχαραλάμπους, Χαραλάμπους, Ιωάννου,  Λίμπερο: Xρ. Μαραγκού. Αλλαγές: E. Μαραγκού, Ελ. Πέτρου.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ ΣΕΤ 0-1 (17-25), 1-1 (28-26), 1-2 (08-25), 12-25 (1-3)

Παρά τη σθεναρή αντίσταση από τη νεοφώτιστη Αναγέννηση Δ. το ΘΟΙ Αυγόρου κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Δερύνεια κερδίζοντας με 1-3. Ο αγώνας είχε σασπένς αφού η Αναγέννηση με το νικηφόρο δεύτερο σετ έδωσε άλλο χρώμα στο παιχνίδι όμως η συνέχεια άνηκε στις Αυγορίτισσες που καθάρισαν εύκολα.

Ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας στο πρώτο σετ με την ομάδα του ΘΟΙ Αυγόρου να κερδίζει στα κρίσιμα σημεία το σετ με 17-25 και να προηγείται με 0-1. Η νεοφώτιστη ομάδα της Δερύνειας έπαιξε με ενθουσιασμό.

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο δεύτερο σετ με τις δυο ομάδες να παλεύουν τον κάθε πόντο. Οι γηπεδούχες πιο τυχερές κέρδισαν με 28-26 σε ένα σετ γκραν – γκινιόλ και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο τρίτο σετ το ΘΟΙ έπαιξε εκπληκτικό βόλεϊ περιόρισε τα λάθη στο ελάχιστο με συνέπεια να μην αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Αναγέννηση. Οι Αυγορίτισσες πήραν το σετ με 08-25 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για τη νίκη.

Όντως έτσι έγινε αφού στο τρίτο σετ το ΘΟΙ ήταν ανώτερο και κέρδισε με 12-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Δ. Στέκας): Χριστοφή, Λουκά, Δημητρίου, Ευσταθίου, Αντωνίου, Μ. Λουκά, Λίμπερο: Οικονόμου.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. Νοβάκοφ): Χαραλάμπους, Φ. Χρυσάνθου, Ζ. Όθωνος, Νικόλα, Μιχαήλ, Χρίστου, Λίμπερο-Κάρυου.

Ο αγώνας Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 19:30 στο «Κίτιον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ