aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓυναίκες: ΑΕΛ-Κεραυνός στο Σούπερ Καπ

Γυναίκες: ΑΕΛ-Κεραυνός στο Σούπερ Καπ

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί το ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Κεραυνό, με την αναμέτρηση να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τη γυναικεία καλαθόσφαιρα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

Η ΑΕΛ την περσινή περίοδο κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο, σε συναρπαστικούς τελικούς απέναντι στον Κεραυνό. Και οι δύο ομάδες είχαν δείξει εξαιρετικά στοιχεία, παλεύοντας μέχρι τέλους για τους δύο τίτλους που εν τέλει κατέκτησε η ομάδα της Λεμεσού.

Φέτος οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους που είχαν και κατά την έναρξη της περσινής περιόδου, και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, στο ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στον αγώνα θα είναι δωρεάν για το κοινό, όμως θα πρέπει οι φίλαθλοι να υποδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή του Κεραυνού, Χρίστο Στυλιανίδη , την προπονήτρια της ΑΕΛ, Κάλια Παπαδοπούλου και την καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας της Λεμεσού, Μαρίνα Δρουσιώτου.

Χρίστος Στυλιανίδης (Προπονητής Κεραυνού): «Θέλω να συγχαρώ την Ομοσπονδία για τον νέο τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Γυναικών, και τις όλες προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση τις γυναικείας καλαθόσφαιρας. Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από όλους για να σταθεί στα πόδια του το γυναικείο μπάσκετ, από όλα τα σωματεία.

Θα έχουμε μία λιγότερη ξένη σε σχέση με πέρσι, από δύο πήγαμε σε μία, και θα δοθεί χρόνος στα νέα κορίτσια για να κάνουμε πιο καλό το πρωτάθλημα μας. Όσον αφορά το ΟΠΑΠ Super Cup Γυναικών, σίγουρα υπάρχει φαβορί και είναι η ΑΕΛ. Η δική μου ομάδα είναι μία καινούργια ομάδα, με εννέα νέες παίκτριες σε σχέση με πέρσι.

Αντιλαμβάνεστε πως σε ένα μήνα είναι δύσκολο να κάνουμε μία ομάδα όπως ήταν η περσινή και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σαν την ΑΕΛ, που διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της. Ο τελικός είναι πάντα τελικός, και θα διεκδικήσουμε όλες μας τις πιθανότητες για τον τίτλο. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, εύχομαι να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Κάλια Παπαδοπούλου (Προπονήτρια ΑΕΛ): «Θα ήθελα να ευχηθώ στην Πετρολίνα ΑΕΚ και στον ΑΠΟΕΛ αρχικά καλή επιτυχία για την Ευρωπαϊκή τους πορεία φέτος, και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να έχουμε και γυναικεία εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία, γιατί γίνονται κινήσεις που με χαροποιούν και είναι για το καλό του μπάσκετ. Όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, είμαστε κάπως ανέτοιμοι αφού έχουμε μόλις 5 βδομάδες προετοιμασία.

Στόχος της ΑΕΛ είναι να πρωταγωνιστεί σε κάθε εγχώρια διοργάνωση. Δεν θα δεχθώ τον τίτλο του φαβορί, γιατί και πέρσι οι αγώνες με τον Κεραυνό ήταν φοβερές αναμετρήσεις. Εύχομαι να γίνει και την Κυριακή ένας αγώνας γιορτή, και να το ευχαριστηθούν και οι δύο ομάδες και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει».

Μαρίνα Δρουσιώτου (Καλαθοσφαιρίστρια ΑΕΛ): «Όποια ομάδα εμφανιστεί πιο έτοιμη την Κυριακή θα κερδίσει τον τίτλο. Εννοείται πως θέλω να είναι η δική μας ομάδα. Εξάλλου το επιβάλλει η ιστορία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ