aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓλυκοκοιτάζει τον Λεάντρο Σίλβα της ΑΕΛ ο Ολυμπιακός

Γλυκοκοιτάζει τον Λεάντρο Σίλβα της ΑΕΛ ο Ολυμπιακός

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Απάντηση από δυο ποδοσφαιριστές που απέστειλε την πρότασή της, αναμένει η ΑΕΛ. Περιπτώσεις δύσκολες αλλά η τεχνική ηγεσία αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα αποσπάσει την υπογραφή των παικτών που τέθηκαν ως προτεραιότητα πάντοτε στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ «τρέχει» χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού προς ικανοποίηση όλων στην ομάδα. Τόσο ο Ντούσαν Κέρκεζ όσο και ο γυμναστής Χάρης Φελλάς, έχουν καταστρώσει ένα πλάνο με πολύ τρέξιμο αφού επιβάλλεται λόγω της μεγάλης αποχής που προέκυψε από την πανδημία του κορωνοϊού. Το Σάββατο, η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο Κοινοτικό Πάνω Πολεμιδιών. Θα είναι ένα πρώτο ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Κέρκεζ. Την Κυριακή θα τους παραχωρηθεί ρεπό.

Ένα κεφάλαιο που είναι ανοικτό στην ΑΕΛ, είναι αυτό του Λεάντρο Σίλβα ο οποίος υπέγραψε επέκταση της συνεργασίας του με τη λεμεσιανή ομάδα. Πέραν από την Ακαντέμικα, που είναι ο πιο πιθανός προορισμός του, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να προκύπτει φιλολογικό ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ωστόσο οι μαυροπράσινοι για την ώρα δεν έχουν καταθέσει πρόταση στην ΑΕΛ για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ