aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓκουρίστα: «Δυνατή αντίπαλος με ψηλό προϋπολογισμό η ΑΕΛ»

Γκουρίστα: «Δυνατή αντίπαλος με ψηλό προϋπολογισμό η ΑΕΛ»

Ο αρχηγός της Βλάζνια, Ερντένις Γκουρίστα, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ:

Για την ΑΕΛ: «Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δυνατή αντίπαλος, με πολύ υψηλό προϋπολογισμό, με ποιοτικούς παίκτες που έχουν παίξει σε μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Όμως, μας δίνει κίνητρο για να δώσουμε το καλύτερο δυνατό εναντίον τους».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του: «Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό μετά τον πρώτο αγώνα. Είναι το φαβορί στα χαρτιά, αλλά ανυπομονούμε να τους αντιμετωπίσουμε στην Κύπρο».

Για το κατά πόσον μια ισοπαλία στο Τσίρειο θα είναι επιτυχία: «Φυσικά, κάθε αποτέλεσμα εκτός από την ήττα στον πρώτο αγώνα είναι θετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πηγαίνουμε εκεί και σκεφτόμαστε την ισοπαλία απ’ τα πρώτα λεπτά. Θα αναπτύξουμε το παιχνίδι μας και μετά θα δούμε τις καταστάσεις που θα φέρει ο αγώνας».

Για τον κόσμο: «Γνωρίζουμε ότι έχουν ένθερμους οπαδούς και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το γεγονός, όπως θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τον αγώνα της ρεβάνς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ