aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓκουρμπάνοφ: «Η χαρά μας εξόργισε τους οπαδούς. Δεν φοβηθήκαμε τίποτα»

Γκουρμπάνοφ: «Η χαρά μας εξόργισε τους οπαδούς. Δεν φοβηθήκαμε τίποτα»

Ως κομμάτι του αθλητισμού χαρακτήρισε ο  Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ το επεισόδιο που στιγμάτισε τον αγώνα της ΑΕΛ με την Καραμπάχ στην «Αρένα» και προκάλεσε την 17λεπτη διακοπή της αναμέτρησης. Μιλώντας σε ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν ο τεχνικός των Αζέρων τόνισε ότι η χαρά τους στην επίτευξη του τέρματος ήταν μεγάλη και εκνεύρισε τους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αυτά είναι επαναλαμβανόμενα περιστατικά στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζαμε πάντα τέτοια περιστατικά. Υπήρχαν συχνές συγκρούσεις μεταξύ κυπριακών ομάδων και συλλόγων του Αζερμπαϊτζάν. Το αντιμετωπίζω ως κομμάτι του αθλητισμού.

Υπήρξε μια αντιπαράθεση μεταξύ των βοηθών προπονητών μας και παικτών και των οπαδών. Ο εκπρόσωπος της UEFA είπε επίσης ότι η κατάσταση δεν ήταν τόσο καλή, αλλά τελικά ηρέμησε νωρίς. Ήμασταν υπομονετικοί και συγκρατημένοι. Ωστόσο, οι σκέψεις και η προσοχή μας επικεντρώθηκαν στο ματς. Μετά το γκολ της ισοφάρισης, υπήρξε μια μικρή σύρραξη.

Η χαρά ήταν πάρα πολύ μεγάλη και εκνεύρισε τους φιλάθλους. Μερικές φορές εμείς οι προπονητές δείχνουμε την επιθετικότητά μας και δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, δεν φοβηθήκαμε τίποτα. Αλλά εμείς σκεφτήκαμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να αυξήσουμε την αγάπη για την πατρίδα. Το είδα ξανά χθες, Οι παίκτες μπορεί να τιμωρηθούν για 3-5 παιχνίδια, αλλά τους βοηθά να μεγαλώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ