aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓκουλίγιεφ (υπεύθυνος γηπέδου Καραμπάχ): «Μπορεί να ακυρωθεί το ματς με την ΑΕΛ»

Γκουλίγιεφ (υπεύθυνος γηπέδου Καραμπάχ): «Μπορεί να ακυρωθεί το ματς με την ΑΕΛ»

Σοβαρό πρόβλημα με το γρασίδι του γηπέδου της Καραμπάχ και μάλιστα σύμφωνα με τον Σαμίλ Γκουλίγιεφ είναι πιθανή ακόμη και η αναβολή του παιχνιδιού με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο υπεύθυνος του «Τοφίκ Μπεχράμοφ» έκανε δηλώσεις σήμερα σχετικά με το θέμα:

«Το πρόβλημα με το γρασίδι είναι τέτοιο που δεν μπορείς να το λύσεις σε μερικές μέρες. Η δουλειά είναι σε εξέλιξη, είδαν τον αγωνιστικό χώρο και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό. Το πρόβλημα σχετίζεται με τον καιρό στη χώρα και τις απαιτήσεις από την UEFA, η οποία επιμένει να χρησιμοποιούμε άμμο. Στις συνθήκες τις δικές μας, η άμμος δεν επιτρέπει στο γρασίδι να διατηρηθεί σε μια σταθερή κατάσταση.

Η UEFA κάνει συχνή ανάλυση του γρασιδιού και αν προσθέσουμε γη εκεί, τότε το παιχνίδι με την ΑΕΛ μπορεί να ακυρωθεί. Νερό κάθε μια ώρα. Αυτό γίνεται από σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η άρδευση παίρνει 60-70 τόνους νερού κάθε μέρα. Ας δούμε σε μια εβδομάδα πως θα είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ευτυχώς, η Καραμπάχ παίζει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Αλλά το γρασίδι έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πράσινο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ