Γκοντάλ: «Κυριαρχούσε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά η ΑΕΛ κάνει την έκπληξη»

Τον Ντούσαν Κέρκεζ κατονόμασε ως τον σημαντικότερο λόγο για την αποδοχή της πρότασης της ΑΕΛ ο Μπόρις Γκοντάλ. Το νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk της Σλοβακίας μίλησε για την πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του και τους στόχους του με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πώς έγινε η μεταγραφή στην ΑΕΛ; «Τη Δευτέρα και την Τρίτη ήμουν κανονικά στην ομάδα, αλλά είχα έρθει σε επαφές με τη διοίκηση για το μέλλον μου. Ο σύλλογος έριξε τις απαιτήσεις του και ήρθε η πρόταση της ΑΕΛ. Είχα δυο προτάσεις από Τσεχία και Τουρκία».

Είχες χρόνο να σκεφτείς; «Πρώτα βρήκα σπίτι με την γυναίκα μου, είδαμε τα υπέρ και τα κατά. Στο τέλος αποφάσισα πως για την οικογένεια μου η ΑΕΛ είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι μία πρόκληση για μένα».

Τι πιστεύετε για την πορεία της ΑΕΛ; «Η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα. Αυτό με εντυπωσίασε. Ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιλογή μου να έρθω στην ΑΕΛ ήταν ο προπονητής. Έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Τι σου αρέσει στη νέα σου ομάδα; «Η ΑΕΛ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση με την Σπαρτάκ. Πριν από αυτή τη χρονιά δεν ήταν στα ψηλά. Κυριαρχούσε ο ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα που έχει κερδίσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΛ κάνει την έκπληξη φέτος. Κερδίζει και ανεβαίνει ψηλά. Γι’ αυτό την συγκρίνω με την Σπαρτάκ. Θα ήταν ωραίο να πετύχω το ίδιο και στην ΑΕΛ (σ.σ. να στεφθεί πρωταθλητής).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ