aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓήπεδο Λεμεσού: Έτοιμο το Μάη του 2022, οδικό δίκτυο τον Σεπτέμβρη

Γήπεδο Λεμεσού: Έτοιμο το Μάη του 2022, οδικό δίκτυο τον Σεπτέμβρη

Σύσκεψη με τους Προέδρους και εκπροσώπους των τριών σωματείων της Λεμεσού ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη πραγματοποιήσε η Επιτροπή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού υπό την προεδρία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η σύσκεψη έγινε στο χώρο των εργασιών του νέου γηπέδου Λεμεσού στο Κολόσσι. Έγινε ενημέρωση / επιθεώρηση από τον υπεύθυνο και τον εργολάβο του έργου για την πορεία των εργασιών. Απόλλων και ΑΕΛ εκπροσωπήθηκαν από τους προέδρους τους, Νίκο Κίρζη και Ανδρέα Σοφοκλέους, ενώ ο Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννέλη, πρώην διευθυντή της ΑΕΛ.

Με το τέλος της σύσκεψης ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης τόνισε πως τα έργα συνεχίζονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων που τέθηκαν και το γήπεδο θα είναι έτοιμο το Μάη του 2022, ενώ τα έργα για το οδικό δίκτυο θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Προκύπτει ζήτημα με τα αποδυτήρια των βοηθητικών γηπέδων, τα οποία θα χρησιμοποιούν για προπόνηση ΑΕΛ και Άρης. Λόγω χώρου δεν προνοούνται ξεχωριστά αποδυτήρια και με βάση τα σχέδια θα ανεγερθούν κάτω από την Ανατολική εξέδρα κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνες τις δύο ομάδες.

«Υπάρχει καλή διάθεση για να βρεθεί λύση», διαμήνυσαν Αντρέας Μιχαηλίδης και Αντρέας Σοφοκλέους.

«Κάναμε μια πολύ καλή συζήτηση και εποικοδομητική. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια πάρα πολύ χρήσιμη συνάντηση. Τέθηκαν σοβαρά θέματα από τους φίλους προέδρους τα οποία θα κοιτάξουμε με τους μελετητές και τους τεχνικούς μας. Το έργο προχωρά με επιτυχία, δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση.

Τα χρονοδιαγράμματα είναι εκεί και ακολουθούνται πιστά. Υπάρχουν κάποια θέματα των αποδυτηρίων των βοηθητικών γηπέδου, του φωτισμού και των χώρων στάθμευσης τα οποία θα επιλυθούν. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2022. Το οδικό δίκτυο θα είναι πλήρως τελειωμένο τον Σεπτέμβρη του 2022», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΟΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ