Γιατί καίγεται η ΑΕΛ για τον Γεωργίου

antony georgiou

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Άντονι Γεωργίου αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ΑΕΛ για ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης. Θέση στην οποία η λεμεσιανή ομάδα «καίγεται» να καλύψει με άλλη μια επιλογή μετά και τον τραυματισμό του Ανδρέα Αβραάμ, που θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Στόχος της ΑΕΛ είναι η απόκτηση του νεαρού Αγγλοκύπριου εξτρέμ με ελευθέρα μετεγγραφή. Γι’ αυτό και έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με την Τότεναμ στην οποία ανήκει ο Γεωργίου μέχρι και το τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Λεμεσού έχουν καθημερινή επικοινωνία με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, που πήρε το πράσινο φως από την Τότεναμ να συζητήσει με την ΑΕΛ το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα, είναι πολύ κοντά οι δύο πλευρές σε κατάληξη συμφωνίας. Ωστόσο, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στην ΑΕΛ ευνοούν την απόκτηση του Γεωργίου αφού βρίσκεται σε νεαρή ηλικία (23 χρονών), είναι ταλαντούχος και στο πρόσωπό του θα επενδύσει, ενώ δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσει παίκτης από το υφιστάμενο ρόστερ.

Εφόσον ΑΕΛ και ποδοσφαιριστής καταλήξουν σε συμφωνία, θα μένει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς με το οποίο θα τον αποκτήσει ο σύλλογος της Λεμεσού από την Τότεναμ. Εάν κάτι στραβώσει με τον Γεωργίου, στην ΑΕΛ έχουν εναλλακτικές επιλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ