aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιατί η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται από μια κλωστή

Γιατί η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται από μια κλωστή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέσα σε μια βδομάδα, η ΑΕΛ έστειλε διαπιστευτήρια των δυνατοτήτων της. Όταν μια ομάδα κερδίζει τρία ντέρμπι στη σειρά, σε διάστημα μερικών ημερών, δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Είναι ενδεικτικό του τι μπορεί να πετύχει στη σεζόν, έστω κι αν ο πρώτος γύρος ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί. Γι’ αυτό και στην ΑΕΛ κρατούν χαμηλούς τόνους και μικρό καλάθι. Όχι γιατί δεν πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας τους, αλλά γνωρίζοντας ότι η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται από μια κλωστή.

Άλλωστε, προηγουμένως, πριν το ματς με την Ανόρθωση που αποτέλεσε την αρχή για τη σειρά των επιτυχιών σε «μεγάλα» ματς, η ΑΕΛ μετρούσε τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε ντέρμπι. Και γινόταν λόγος για αυτή την αδυναμία της. Νάσου όμως που έχει τον τρόπο να φθάνει σε νίκες και σε τέτοια παιχνίδια. Εάν έχει το «κόκαλο» να πάει μέχρι τέλους στα ψηλά και να «χτυπήσει» και τον τίτλο, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Κέρκεζ δίνει χρώμα στο πρωτάθλημα, διαθέτει καλό σύνολο και έχει απαιτήσεις.

Στο ντέρμπι της Λεμεσού, η ΑΕΛ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν καλή. Ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες, τα δοκάρια αλλά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ. Ακόμη κι έτσι όμως, σ’ ένα ντέρμπι που δεν ήταν καλή (σε σχέση με τα δύο προηγούμενα με Ανόρθωση και ΑΕΚ που ήταν ανώτερη των αντιπάλων της), είχε τον τρόπο και τις λύσεις για να πετύχει τον στόχο της.

Σίγουρα η ΑΕΛ, με ό,τι έχει παρουσιάσει έως τώρα, είναι ικανή για όλα! Είναι ομάδα συνόλου, ομάδα που φέρει τη σφραγίδα του προπονητή της και όσο περνά ο καιρός, κερδίζει την εκτίμηση του κόσμου της και όχι μόνο. Στο τέλος θα κάνει ταμείο και θα κριθεί εάν η σεζόν ήταν πετυχημένη ή όχι και αυτό ισχύει για κάθε ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ