aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Το χειρότερο 45λεπτο με δική μου ευθύνη»

Γιανέφσκι: «Το χειρότερο 45λεπτο με δική μου ευθύνη»

Στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΛ αναφέρθηκε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 1-0. Ο Σκοπιανός τεχνικός απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του για τη βοήθεια, χαρακτήρισε το πρώτο 45λεπτο ως το χειρότερο από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία των γαλαζοκιτρίνων και ανέλαβε την ευθύνη γι’ αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δυσκολευτήκαμε πολύ να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα που είναι πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι στις πρώτες έξι ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε το πιο άσχημο παιχνίδι από την ημέρα που είμαι στην ΑΕΛ και αυτό είναι δική μου ευθύνη, γιατί είχα πολλές ημέρες να προετοιμάσω την ομάδα. Είδα ένα διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, πολύ καλύτερο. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες πριν από το γκολ. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν πιο οργανωμένη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν ένα μικρό βήμα προς τα μπροστά. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον μικρό Ζαχαρία. Θέλω να ευχαριστήσω το επιτελείο μου γιατί με βοήθησε πάρα πολύ σήμερα. Είμαστε μία ομάδα».

Για το πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι: «Βάλαμε μόνο έξι γκολ (σ.σ. σε πέντε παιχνίδια). Δεν είμαι ικανοποιημένος σίγουρα. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τους επιθετικούς μας. Θα έρθουν και τα γκολ. Θα προσπαθήσουμε μέσω της δουλειάς μας να γίνουμε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ακρίτα: «Έχουμε το ρόστερ να διαχειριστούμε το επόμενο παιχνίδι. Ο Μιραλάς θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Αύριο θα ξεκουραστούμε. Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε στην τακτική. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε το ματς που έρχεται. Σχεδόν έπαιξαν όλοι οι παίκτες από τη μέρα που ήρθα στην ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ