aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Ήταν δύσκολο, μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα»

Γιανέφσκι: «Ήταν δύσκολο, μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη (2-1) της ΑΕΛ επί της Καρμιώτισσας, δήλωσε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ωστόσο είπε, μπορούν να παίξουν και καλύτερα.

Όσα δήλωσε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι:

«Συγχαρητήρια για δεύτερη φορά στους παίχτες και σε όλο το επιτελείο της ομάδας. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή οργάνωση, τους είδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ήταν δύσκολο να βρούμε επιθετικές λύσεις. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ. Το 2-0 είναι ένα πολύ επικίνδυνο σκορ γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα γκολ. Χρειαζόμασταν καλύτερη οργάνωση για να πετύχουμε τρίτο γκολ. Ξέραμε ότι είχαμε πολλά προβλήματα στην μεσαία γραμμή επειδή παίξαμε με νέους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Γι’ αυτό η Καρμιώτισσα είχε περισσότερη δύναμη στο δεύτερο ημίχρονο. Μας έπιασε και λίγο πανικός μετά το 2-1.

Όλοι αξίζουν μπράβο και είμαι ευχαριστημένος για την γενικότερη αντίδραση της ομάδας. Αλλάξαμε πολλούς παίχτες σε πολλές θέσεις λόγω των τραυματισμών. Είμαι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς αλλά βεβαίως μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να μας βλέπει να παίζουμε καλύτερα, όμως, το πιο σημαντικό, αυτή την στιγμή, είναι να πάρουμε βαθμούς και να βγούμε από την δύσκολη θέση και μετά να διορθώσουμε τις γραμμές μας και πώς να είμαστε πιο δημιουργικοί επιθετικά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή τους γιατί νιώσαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Θα επιστρέψουν χαρούμενοι στη Λεμεσό. Τώρα θα δώσουμε ρεπό να ξεκουραστούμε και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι για να προετοιμαστούμε όσο πιο καλύτερα γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ