aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Διεκδικούμε ακόμα θέση στην εξάδα»

Γιανέφσκι: «Διεκδικούμε ακόμα θέση στην εξάδα»

Μετά τη νίκη της ΑΕΛ με 2-0 απέναντι στην Καρμιώτισσα, ο προπονητής της Τσεντομίρ Γιανέφσκι, δήλωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς με διαφορετική εντεκάδα από ότι συνήθως λόγω τραυματισμών και καρτών. Φοβόμουν ότι δεν θα έχουμε αυτοματισμούς όχι όμως για την ποιότητα των παικτών μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος όμως σκοράραμε στην αρχή του δευτέρου με τον Μιραλάς. Μετά μας βγήκε κάπως και η κούραση έκανε και η Καρμιώτισσα ευκαιρίες όμως σκοράραμε με τον Μιλιτσεάνου. Ευχαριστούμε τον κόσμο, διεκδικούμε τους στόχους μας και μια θέση στην εξάδα, είμαστε ακόμα εκεί. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς όμως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Μετά από τρεις βδομάδες οι παίκτες δικαιούνται να πάρουν δύο μέρες ρεπό. Θα δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».

Για την εντεκάδα ανάγκης: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που κερδίσαμε. Για τους νεαρούς που έπαιξαν. Ο Ιωάννου, ο Κολιάς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτούς. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο. Διδάσκονται από τους πιο έμπειρούς. Δεν πρέπει να κάψουμε τους νεαρούς. Χρειάζονται χρόνο να αναπτυχθούν. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι έτοιμοι να παίζουν για κάθε αγώνα. Σιγά σιγά να μπουν στην ομάδα και να παίρνουν χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ