aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Δεν ξέρω αν το φάουλ του Βοζίνια ήταν για κίτρινη ή κάτι παραπάνω»

Γιανέφσκι: «Δεν ξέρω αν το φάουλ του Βοζίνια ήταν για κίτρινη ή κάτι παραπάνω»

Από λάθη της δικιάς του ομάδας ήρθε η ήττα από την ΑΕΛ με 2-0, δήλωσε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε και την απόφαση του διαιτητή, Λουκά Σωτηρίου, να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Βοζίνια για το φάουλ στον Σάλι, στη φάση που προηγήθηκε του δεύτερου τέρματος της ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΛ για τη νίκη της και τον Ντούσαν Κέρκεζ που κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια. Δεν θα ψάξω για δικαιολογίες, χάσαμε το παιχνίδι, όμως ήταν δύσκολο για εμάς γιατί είχαμε τους τραυματισμούς. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είναι επικίνδυνοι από τη δεξιά πλευρά, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε τέρμα από την αντίθετη. Δεν μας δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε το γκολ σε άσχημο χρονικό σημείο και ήταν δύσκολο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Νομίζω δεν είχαν ιδιαίτερες ευκαιρίες πριν το δεύτερο τέρμα. Δεν ξέρω αν το φάουλ του Βοζίνια στον Σάλι ήταν για κίτρινη κάρτα ή κάτι περισσότερο και δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά μετά το φάουλ δεχθήκαμε το τέρμα από αντεπίθεση. Κάτι τέτοιο πάθαμε και με τον Εθνικό στο κύπελλο. Εμείς χαρίσαμε το τέρμα και σήμερα, δεν βρίσκαμε τις λύσεις στην άμυνα. Δεν θέλω να πω πως η ΑΕΛ δεν άξιζε να κερδίσει, αλλά χάσαμε από δικά μας λάθη. Θα τα αναλύσουμε, θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε και θα τα πούμε με την ΑΕΛ άλλες τρεις φορές φέτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ