aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Δεν είμαι μάγος, τίποτα δεν κάναμε»

Γιανέφσκι: «Δεν είμαι μάγος, τίποτα δεν κάναμε»

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι μετά το 3-0 της ΑΕΛ κόντρα στον Ακρίτα, αρνήθηκε την ιδιότητα του μάγου, απέδωσε την άνοδο της απόδοσης στη δουλειά των παικτών και τόνισε πως τίποτα δεν επιτεύχθηκε ακόμα.

Το αρχικό σχόλιό του: «Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο με την Σαλαμίνα. Σήμερα είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, σκοράραμε και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας πιέσει. Είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα ο Ακρίτας, το έδειξε και σήμερα. Έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Ήταν δύσκολο το δεύτερο ημίχρονο για εμάς. Ο λόγος είναι ότι παίξαμε Δευτέρα με Παρασκευή και είχαμε θέματα. Κάναμε αλλαγές και με το δεύτερο γκολ καθαρίσαμε τον αγώνα. Ήρθε και το τρίτο γκολ από τον Μακρή ο οποίος δουλεύει σκληρά και το αξίζει. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Ήταν δίπλα μας ο κόσμος και μας στήριξε. Ευχαριστώ και το τιμ μου».

Σε ερώτηση εάν έφερε μαζί του… μαγικό ραβδί, αφού η ομάδα του ήταν τελευταία όταν την ανέλαβε: «Τίποτα δεν κάναμε ακόμη. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Οι παίκτες πήραν αυτοπεποίθηση. Ποιότητα υπάρχει και γίνεται σκληρή δουλειά καθημερινά. Δεν είμαι μάγος, οι παίκτες δουλεύουν. Χάσαμε την αρχή του πρωταθλήματος, τώρα όμως έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ελπίζω να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Πατάμε στο έδαφος, δεν πετάμε. Έχει ομάδες με περισσότερους βαθμούς θα δούμε τη συνέχεια».

Τέλος, ρωτήθηκε για τη δύσκολη συνέχεια γεμάτη ντέρμπι που περιμένει την ομάδα του: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα για την συνέχεια, αλλά αυτό έγινε και όταν ανέλαβα την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ακλουθεί η Πάφος, όμως θα προετοιμαστούμε για αυτό τον αγώνα. Θα ξεκουραστούμε, έχουμε δύο μέρες ρεπό και μετά δουλειά. Δύσκολη η Πάφος, και εμείς απλά βλέπουμε αγώνα με αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ