aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Δεν μπορείς όσο και να θέλεις να δίνεις το 100%»

Γιανέφσκι: «Δεν μπορείς όσο και να θέλεις να δίνεις το 100%»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Τσεντομιρ Γιανέφσκι μετά το ισόπαλο 2-2 της ΑΕΛ με τον Ακρίτα. Ο Σκοπιανός τεχνικός ανέφερε πως όσοι παίκτες αγωνίζονται με τη φανέλα της ΑΕΛ επιβάλλεται να παίζουν πάντα για τη νίκη, όμως όσο και να θέλεις δεν μπορείς να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου σε τέτοια ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια. Είδατε, δεν είχε πολύ κόσμο στο σημερινό παιχνίδι. Σε λίγες μέρες έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, συγχαρητήρια και στον Ακρίτα για την απόδοση και την εμφάνιση του»

Αν ήταν αναγκαστική η αλλαγή του Φιλίποβιτς: «Πριν το ματς ξέραμε ότι κάποιοι παίκτες θα έπαιζαν ένα ημίχρονο. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε οτιδήποτε».

Αν το μυαλό των παικτών ήταν στον ημιτελικό του κυπέλλου: «Αν παίζεις για την ΑΕΛ πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τη νίκη. Προσπαθήσαμε να μην σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι σίγουρα ανθρώπινο να σκέφτεσαι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορείς όσο και να θέλεις να δίνεις το 100%».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ