aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιανέφσκι: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα»

Γιανέφσκι: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα»

Την ευθύνη για την ήττα (0-1) από την Πάφος FC ανέλαβε ο προπονητής της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι, μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες» είπε αναφορικά με τις πολλές απουσίες, ενώ τόνισε επίσης: «θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα».

Όσα δήλωσε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στην Πάφος FC για την νίκη. Ήρθαμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα όμως ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα. Χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα και η Πάφος μας πίεσε. Εμείς χάσαμε την ευκαιρία να μειώσουμε την διαφορά. Οι παίκτες μας έδωσαν ότι μπορούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αναλαμβάνω την ευθύνη, θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι για το κύπελλο».

Για το τι κρατά από το παιχνίδι: «Ήρθαμε μ΄ένα πλάνο στο ματς. Ήμασταν λίγο αργοί στο να κλείσουμε τους χώρους μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά δεν τα καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και αν θα έχει επιστροφές η ομάδα: «Είναι εντελώς διαφορετικό ματς, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα έχουμε 1-2 παίκτες που θα επιστρέψουν. Δεν βρίσκουμε δικαιολογίες, θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία καλή ομάδα για το επόμενο ματς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ