aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓιαγκουδάκης και Μαυρουδής καταδίκασαν τα επεισόδια

Γιαγκουδάκης και Μαυρουδής καταδίκασαν τα επεισόδια

Γιάννης Γιαγκουδάκης και Λοΐζος Μαυρουδής καταδίκασαν τα επεισόδια των τελευταίων ημερών στη Λεμεσό, με δηλώσεις τους στον Super Sport fm. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στο γεγονός πως παλαιότερα υπήρχε σεβασμός ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, ενώ και οι ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδων ήταν φίλοι μεταξύ τους.

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Γιαγκουδάκης: «Σε μία αθλητική πόλη, γεμάτη ζωντάνια και της αρέσει το ποδόσφαιρο, αυτά τα πράγματα δεν επιτρέπονται. Παλαιότερα στα ντέρμπι με την ΑΕΛ και ας μην ήμασταν στις πρώτες θέσεις, το Τσίρειο ήταν πάντα γεμάτο κόσμο. Στις κερκίδες και με τη λήξη των αγώνων οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήμασταν για καφέ όλοι μαζί. Θέλαμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ένταση ή επεισόδια είτε χάσουμε είτε νικήσουμε. Ο κόσμος πρέπει να σέβεται τον αντίπαλο και να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο, το οποίο έγινε πιο επαγγελματικό πλέον. Εμείς οι παλιοί το ζήσαμε με σεβασμό και όραμα και αυτά πρέπει να μεταφερθούν και στον κόσμο».

«Αυτός που έχει την καλύτερη αμυντική συμπεριφορά θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσει σήμερα. Το θέαμα πάντα ήταν πολύ ωραίο και εύχομαι το νέο γήπεδο που θα γίνει, να είναι η αρχή για να χτιστεί μία σχέση και όλοι να βοηθήσουν τον αθλητισμό και το άθλημα του ποδοσφαίρου, πάντα με σεβασμό στους αθλητές. Είναι ένα ντέρμπι και ποτέ δεν μετράει η βαθμολογική θέση, είναι και οι δύο ομάδες είναι πολύ ανεβασμένες η ΑΕΛ έχει συνεχής σταθερότητα και ομοιογένεια, θα διεξαχθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλό υλικό».

Όσα δήλωσε ο Λοΐζος Μαυρουδής: «Αυτοί που έκαναν τα επεισόδια διάλεξαν τον λάθος τρόπο να αγαπήσουν την ομάδα τους. Ο ρομαντισμός έχει εξαφανιστεί, παλιά υπήρχε αγάπη. Οι μισοί παίκτες των δύο ομάδων κάναμε στρατό μαζί. Τελείωνε ο αγώνας και ήμασταν μαζί παντού και το ίδιο συνέβαινε και με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έχουν αλλάξει τα πράγματα δυστυχώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ