aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓερή υποψηφιότητα από Λαφράνς, «σβήστηκε» ο Μένγκα

Γερή υποψηφιότητα από Λαφράνς, «σβήστηκε» ο Μένγκα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Κάρλος Ουέλιγκντον, Ούγκο Φιρμίνο, Μάριος Ηλία, Χάρης Κυριάκου, Πέδρο Μπενγκί, Αλί Σαβάν, Ανδρέας Κίττος, Μάριος Νικολάου, Ράφαελ Ρόμο, Έλβις Μπαμπάνκο, Νούριο Φορτούνα, Λούκας Σόουζα, Αγκινάλντο Βέιγκα, Έντι Μπογιόμ, Ντανίλο Μπουένο. Όλοι αυτοί είναι οι προσθήκες -16 στον αριθμό- ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ της νέας περιόδου 2016-17.

Η επιτροπή προγραμματισμού της ΑΕΛ σε συνεργασία με τον Πάμπο Χριστοδούλου, αναζητούν τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα κλείσει η εκκρεμότητα απόκτησης κεντρικού αμυντικού και ακραίου επιθετικού.

Για τη θέση του στόπερ, γερή υποψηφιότητα θέτει ο Κέβιν Λαφράνς (φωτό) ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και δύο περίπου εβδομάδες και αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Χριστοδούλου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός ημερών να έλθει στην Κύπρο ο μάνατζερ του αμυντικού από την Αϊτή για τις τελικές επαφές.

Αναφορικά με την κενή θέση στα άκρα της επίθεσης, όπως διέρρευσε δεν προχώρησαν οι επαφές με τον Αγκολέζο Ντόλι Μένγκα και έτσι στην ΑΕΛ στράφηκαν προς άλλη κατεύθυνση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα υπόψη βρίσκεται ξανά ο Χαραμίζ Σοάρες (φωτό κάτω), για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει στις 17 Ιουνίου πως εξετάζεται σοβαρά από τον Πάμπο Χριστοδούλου, ωστόσο η προσπάθεια απόκτησής του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τον… γυροφέρνουν άλλες ομάδες προσφέροντάς του καλύτερο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ