aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓεμίζει η φαρέτρα του Πάμπου

Γεμίζει η φαρέτρα του Πάμπου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Πάμπος Χριστοδούλου έχει τις λύσεις για να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα του στη συνέχεια και να προχωρήσει με νίκη επί του Εθνικού στον αγώνα της Δευτέρας. Τα προβλήματα φυσικής κατάστασης κάποιων ποδοσφαιριστών, ξεπερνιούνται με τη σωστή δουλειά, από το τεχνικό τιμ.

Η φιλοσοφία του Κύπριου τεχνικού είναι πως όλοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι, διότι σε ένα παιχνίδι όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Το θετικό, είναι πως όλοι είναι σε ανοδική πορεία.

Ακόμη και ο Μπαμπάνκο, ο οποίος δεν ακολούθησε το κανονικό μέρος της προετοιμασίας, δείχνει πως με το που μπήκε στην ομάδα κι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό, σε μία δύο αγωνιστικές θα θέσει πιο ψηλά τον πήχη διεκδικώντας μία θέση στην ενδεκάδα. Επίσης, ο Αϊρόσα ξεπέρασε το πρόβλημά του και βάζει πίεση στον Χάρη Κυριάκου, που κάλυψε (με επιτυχία) τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Επέστρεψε και ο Σοάρες, από την υποχρέωση που είχε με την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου, ενώ ανεβάζουν ρυθμό και οι Αρουαμπαρένα, Γεωργιάδης και Σάρκι. Οι Αρουαμπαρένα και Γεωργιάδης, δείχνουν πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους για να τεθούν σύντομα στη διάθεση του προπονητή τους, υποχρεώνοντάς τον να τους αρχίσει βασικούς σε ένα από τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους ποδοσφαιριστές του, το πρωτάθλημα άρχισε ιδανικά και οι δύο νίκες ήταν ό,τι καλύτερο για αρχή. Τα δύσκολα όμως έπονται, αλλά παράλληλα, οι ενδείξεις φανερώνουν και την άλλη διάσταση της σκληρής δουλειάς, πως έρχονται και οι καλύτερες μέρες.

Κάτι πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ είναι μέσα από τις αγωνιστικές που ακολουθούν, να μπορέσει να συνδυάσει τη βελτίωση της απόδοσης των παικτών της με νικηφόρα αποτελέσματα. Θα είναι το καλύτερο συστατικό για να ξεσηκώσει και άλλο τον κόσμο και να τον φέρει κοντά στην ομάδα, όπως τη σεζόν 2011-12.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ