aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓέμισε σημειώσεις το μπλοκάκι του

Γέμισε σημειώσεις το μπλοκάκι του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου είχε ένα και μοναδικό σκοπό: Να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους οι νεοφερμένοι αλλά και όσοι δεν είχαν γεμάτη ακολούθησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασία της ομάδας. Το τελικό σκορ καμιά σημασία δεν έχει και ούτε θα το θυμάται κανείς, καθώς αυτός που κράτησε τις περισσότερες σημειώσεις ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Η ΑΕΛ κέρδισε με 3-0, με τον Σόουζα να σημειώνει να ανοίγει (47’) και να κλείνει το σκορ (71΄), ενώ ενδιάμεσα βρήκε δίκτυα και ο Αγκινάλντο (52’). Ο Πάπανκο αγωνίστηκε για πρώτη φορά και είναι στο δρόμο της επιστροφής, ενώ οι Σάρκι και Γεωργιάδης πήραν φανέλα βασικού και έδειξαν πως πρόκειται για καλούς ακραίους επιθετικούς. Στο τελευταίο ημίωρο αγωνίστηκε και ο Αρουαμπαρένα, ο οποίος έχει όλα τα στοιχεία να βοηθήσει την ΑΕΛ.

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε στα πλάγια και έδειξε πως όταν αποκτήσει καλή φυσική κατάσταση θα είναι έτοιμος ν’ αρχίσει και βασικός. Βέβαια το φιλικό ήταν και μια ευκαιρία για να αγωνιστούν και ορισμένοι νεαροί όπως οι Ελισσαίου, Γερολέμου, Βασιλείου, Νεοφύτου, Κυριάκου, Παντελή και Κεραυνός, οι οποίοι με υπομονή μπορούν να περάσουν το κατώφλι της πρώτης ομάδας αφού πάνω τους υπολογίζει ο προπονητής.

Η ΑΕΛ έχει μια ολόκληρη εβδομάδα να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Ο τεχνικός της ομάδας θα περιμένει να επιστρέψουν και οι διεθνείς (Ζούνιορ, Νικολάου, Α. Κυριάκου) για να καταστρώσει τα πλάνα του, όμως η ουσία δεν αλλάζει. Η έγνοια του Πάμπου Χριστοδούλου είναι να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν την ίδια φυσική κατάσταση.

Είναι θέμα χρόνου και διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού από τον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος ταυτόχρονα πρέπει να σκέφτεται και τους βαθμούς που πρέπει να πάρει η ομάδα του. Η δουλειά τώρα αρχίζει και χωρίς υπερβολή έχει αρκετά να κάνει η τεχνική ηγεσία για να φέρει την ομάδα στα επίπεδα που θέλει. Με αυξημένες ωστόσο επιλογές, όλα θα είναι καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ