aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΓαλαζοκίτρινη επικράτηση με Σιέλη στο τελευταίο φιλικό

Γαλαζοκίτρινη επικράτηση με Σιέλη στο τελευταίο φιλικό

Νίκη με 1-0 επί της Καλλονής πέτυχε η ΑΕΛ στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές η Λεμεσιανή ομάδα ήταν καλύτερη και πιο απειλητική. Η Καλλονή παρά τη φιλότιμη προσπάθεια της δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες ή να γίνει απειλητική για την εστία του Ρόμο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γαλαζοκίτρινοι είχαν τον έλεγχο δημιούργησε ευκαιρίες από τα πλάγια, ενώ απώλεσε πέναλτι ο Ουέλινγκτον το οποίο κέρδισε ο Φορτούνα από πάσα του Μπουένο. Στην επανάληψη το παιχνίδι κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό με την ΑΕΛ τελικά να βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει με τον Σιέλη με όμορφη κεφαλιά από μπαλιά που δέχθηκε στο δεύτερο δοκάρι.

Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΛ τελείωσε το τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος με τον κόσμο της να δίνει το παρόν του (περίπου 2.000 με 2.500).  Ενώ με την παρουσία τους ζέσταναν την ατμόσφαιρα οι οργανωμένοι με πανό και τύμπανα.

Βασικός ο Ντόσα Ζούνιορ για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σάρκι. Πολύ καλή παρουσία είχε Μέσκα και πολύ καλές τοποθετήσεις από ο Ουέλινγκτον.

Η ΑΕΛ αγωνίστηκε με τους: Ρόμο, Ζούνιορ (Λαφράνς), Σιέλη (Κυριάκου), Φορτούνα, Αιρόσα (Χ. Κυριάκου), Μέσκα (Ηλία), Σοάρες, Σαβάν (Μαύρου), Μπουένο (Σάρκι), Αγκινάλντο (Νικολάου), Ουέλινγκτον (Μπεγκί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ