aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Γαλαζοκίτρινες» ματιές σε Μπεριγκό

«Γαλαζοκίτρινες» ματιές σε Μπεριγκό

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην ΑΕΛ περιμένουν να δουν ποια θα είναι η κατάληξη της περίπτωσης του Ράιαν Μαέ με τον Βέλγο επιθετικό να ενημερώνει τη διοίκηση ότι θα υπάρχουν ομάδες που τον προσέγγισαν και σύντομα θα κατατεθούν προτάσεις για παραχώρησή του. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων περιμένει να δει αν και εφόσον θα κατατεθούν προτάσεις και ανάλογα θα κινηθεί.

Το πλάνο των Σοφοκλέους και Κέρκεζ λέει πως εάν δεν έρθει πρόταση για τον Μαέ σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε θα του κατατεθεί πρόταση για επέκταση συμβολαίου. Το ραντάρ του Ντούσαν Κερκεζ έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει επιθετικούς ποδοσφαιριστές, ώστε να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση αποχώρησης του Βέλγου φορ.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Κέβιν Μπεριγκό δεν αφήνει ασυγκίνητο τον τεχνικό της ΑΕΛ, ενώ και τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται για μια τέτοια μετεγγραφή δεν είναι απαγορευτικά για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Το συμβόλαιο του Μπεριγκό με την Πάφος FC ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Πρόθεση της παφιακής ομάδας είναι να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Γάλλο επιθετικό, στον οποίο πέρυσι έγινε σημαντική μείωση απολαβών και έτσι το κασέ του δεν είναι απλησίαστο για ενδιαφερόμενες ομάδες από την Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ