aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦοβού τους «λέοντες» και δώρα φέροντας! (pics & vid)

Φοβού τους «λέοντες» και δώρα φέροντας! (pics & vid)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όχι δύσκολη, ούτε εύκολη, αλλά πανεύκολη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα! Οι γαλαζοκίτρινοι συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Ανόρθωση (0-0), επέστρεψαν με εμφαντικό τρόπο στις επιτυχίες επικρατώντας με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας στο Τσίρειο.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των ερυθρόλευκων οι οποίοι σε εφτά αγωνιστικές μετράνε μόνο μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ η εμφάνισή τους απέναντι στη λεμεσιανή ομάδα, ήταν πολύ μέτρια, αφού δεν έδειξαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο όφελος.

Η ΑΕΛ ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν μέχρι τα 15 πρώτα λεπτά, πέτυχε δύο γκολ. Στο 10’ ο Βεσελόφσκι πραγματοποίησε ασταθή απόκρουση σε μακρινό σουτ του Σοάρες και ο Αρουαμπαρένα στην επαναφορά απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 14’ ο Σιέλης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπαμπάνκο, έκανε το 2-0. Αν και προσπάθησε μερικώς η Νέα Σαλαμίνα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός της βαρωσιώτικης ομάδας Στάικος Βεργέτης προέβη σε κάποιες αλλαγές ώστε να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του, αλλά η ΑΕΛ όχι μόνο είχε την υπεροχή, αλλά πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 58΄ο Μέσκα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Άντονιτς και ένα λεπτό αργότερα (59′) ο Αρουαμπαρένα το μετέτρεψε σε γκολ.

Το μόνο που είχαν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου μέχρι το τέλος του αγώνα, ήταν συντήρηση δυνάμεων και προσοχή στην άμυνα. Τα πήγαν άριστα, το σκορ έμεινε αναλλοίωτο και η ΑΕΛ πήρε μία σπουδαία και πανάξια νίκη.

ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ρόμο, Αϊρόσα, Σιέλης, Ζούνιορ, Φορτούνα, Σαβάν (63′ Μπουένο), Μπαμπάνκο (70′ Σαρκί), Σοάρες, Μέσκα, Σόουζα, Αρουαμπαρένα (77′ Ουέλιγκντον).

Νέα Σαλαμίνα (Στάικος Βεργέτης): Βεσελόφσκι, Κούσουλος (74′ Γκράσι), Άντονιτς, Τσαμπούρης, Τσίνα, Ελευθερίου (61′ Μπεμπέ), Σκοπελίτης, Τσούριουριτς, Μαάτσι, Αβελάιρας, Μακρίεφ (61′ Κολοκούδιας).

Στάδιο: Τσίρειο.

Σκόρερ: 10′, 59′ (πεν.) Αρουαμπαρένα, 14′ Σιέλης.

Κίτρινες: 78′ Σαρκί / 52′ Τσίνα, 52′ Σκοπελίτης (4η).

Αποβολές: -.

Διαιτητής: Δημήτρης Μασιάς.

Α’ βοηθός: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Β’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους.

Τέταρτος: Αβραάμ Τσούκκας.

Παρατηρητής: Μιχάλης Λοΐζου.

Δείτε πιο κάτω το live της αναμέτρησης καθώς και φωτορεπορτάζ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ