aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦοβήθηκε ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη (vid & pics)

Φοβήθηκε ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη (vid & pics)

Άνοστη «σούπα» ήταν το ντέρμπι της Λεμεσού, μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο μεγάλοι της συμπρωτεύουσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σ’ ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ιδίως στο πρώτο ημίχρονο φοβόταν ο… Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, αφού ΑΕΛ και Απόλλωνας φύλαξαν τα νότα τους επιχείρησαν μόνο με μακρινά σουτ που δεν βρήκαν στόχο να απειλήσουν τους Βάλε και Πρόσεκ, αντίστοιχα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είχε περισσότερη ώρα στην κατοχή της την μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό του.

Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΚΟΑ ακύρωσε το δελτίο υγείας του Ουζόχο!

Δεύτερη με 42 βαθμούς η ΑΕΛ, τρίτος ο Απόλλων με 40 βαθμούς και ο ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία την Κυριακή αν κερδίσει την Ένωση να ανοίξει την «ψαλίδα» από τις ομάδες της Λεμεσού.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Ουεντραόγκο, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Kυριάκου, Μπρου, Περέιρα (84′ Σκέμπρι), Παπουλής (62΄Σελάγια), Σαρδινέρο (74′ Καραγιόλ), Μάγκλιτσα.

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ζούνιορ, Ν. Τεϊσέρα, Γουίλερ, Α. Τεϊσέιρα, Ζντραφκοφσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (79′ Ντα Σίλβα), Αντόνια (73′ Αγκάνοβιτς), Μακρής, Χουράδο (64′ Σρανζ)

Σκόρερ: 

Κίτρινες: Βασιλείου (3η), Κυριάκου, Σελάγια / Γκαθτανιάγα (3η), Ζντραφκοφσκι

Αποβολές:

Διαιτητής: Τιμόθεος Χριστοφή

Α’ Βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Β’ Βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος

4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ