aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦορτούνα: «Εύχομαι να με βλέπει ο Φερνάντο Σάντος»

Φορτούνα: «Εύχομαι να με βλέπει ο Φερνάντο Σάντος»

Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις του Νούριο Φορτούνα στο Βέλγιο. Ο Αγκολέζος (με πορτογαλικό διαβατήριο) πρώην αριστερός μπακ της ΑΕΛ, μίλησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου για τις επιδόσεις του μέχρι τώρα με τη Σαρλερουά και τόνισε την επιθυμία του να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας.

Οι δηλώσεις του: «Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Κάνω καλή αρχή στη σεζόν όπως και όλη η ομάδα. Μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα όμως. Νομίζω ότι με την Άντερλεχτ δείξαμε ότι είμαστε μια εξαιρετική ομάδα, γιατί για να μεγαλώσουμε πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί και να τους νικήσουμε. Πρέπει να στοχεύσουμε για την πρώτη 3άδα. Ελπίζω να παρακολουθεί τις εμφανίσεις μου ο Φερνάντο Σάντος. Επικοινώνησα ήδη με τον προπονητή, αλλά δεν ξέρω αν θα κληθώ. Προσπαθώ να του δείξω ότι είμαι μια επιπλέον επιλογή γι’ αυτόν στην αριστερή πλευρά».

Ο Φορτούνα κλήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού στην εθνική Αγκόλας, αλλά κόπηκε από την αποστολή. Στο παρελθόν είχε κληθεί στην εθνική ελπίδων της Πορτογαλίας, όμως ούτε με αυτή δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ