aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦιρμίνο: MVP ο πελάτης του Ασίς!

Φιρμίνο: MVP ο πελάτης του Ασίς!

Σπουδαία μέρα ήταν η χθεσινή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ούγκο Φιρμίνο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για τη Ζιλ Βισέντε, ομάδα στην οποία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο, κάνοντας deal με την εταιρεία MNM Sports Management.

Υπενθυμίζουμε πως στην εν λόγω εταιρεία, είναι υπάλληλος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Νούνο Ασίς, ο οποίος εκπροσωπεί τον συμπατριώτη του και είναι αυτός που μεσολάβησε στη μετεγγραφή του στη Ζιλ Βισέντε.

Η Ζιλ Βισέντε παραχώρησε εκτός ισοπαλία 2-2 χθες απέναντι στη Φρεαμούντε, με τον Φιρμίνο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν προσωρινά το σκορ, πριν ο Πορτογάλος εξτρέμ διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Ο Φιρμίνο αναδείχθηκε MVP της εν λόγω αναμέτρησης, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Ζιλ Βισέντε, αν και βρίσκεται στα μέσα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Πορτογαλίας, έχει ως στόχο να αποφεύγει της περιπέτειες υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ