aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦίλοι Ισπανοί, άλλος Φέλτσερ πάει στη Χετάφε, όχι ο πρώην ΑΕΛίστας

Φίλοι Ισπανοί, άλλος Φέλτσερ πάει στη Χετάφε, όχι ο πρώην ΑΕΛίστας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας www.portalcadista.com, σύγχυσε τον Φρανκ Φέλτσερ που αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕΛ με τον αδελφό του Ρολφ Φέλτσερ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως «η Χετάφε θέλοντας να επιστρέψει στα «σαλόνια» του ισπανικού ποδοσφαίρου μετά τον υποβιβασμό της στην β’ κατηγορία, προσπαθεί να ενισχυθεί με αξιόλογους ποδοσφαιριστές στην άμυνα». Γι’ αυτό ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρολφ Φέλτσερ, ο οποίος, όπως τονίζεται, «θα κάνει κουμάντο στα κουτιά για τις επόμενες δύο σεζόν».

Ωστόσο, οι Ισπανοί θέλοντας να εμπλουτίσουν το ρεπορτάζ τους με το βιογραφικό του Ρολφ Φέλτσερ, έγραψαν για την ποδοσφαιρική πορεία που είχε στην καριέρα του ο Φρανκ Φέλτσερ, αναφέροντας σ’ αυτήν και την ΑΕΛ.

Υπενθυμίζουμε πως ΑΕΛ και Φρανκ Φέλτσερ βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις για το «διαζύγιο», με τους γαλαζοκίτρινους να ψάχνουν τρόπο να τον… ξεφορτωθούν χωρίς να ζημιώσουν σε μεγάλο βαθμό οικονομικά.

?? Celebrando la primera victoria #venezuela #vinotinto #orgulloso #proudofmybrother

A photo posted by Frank Feltscher Martinez (@feltscher) on

Happy birthday brother…love you❤️❤️❤️???

A photo posted by Rolf Feltscher (@rolffeltscher) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ