aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλικό «χαστούκι» από την Πάφος FC

Φιλικό «χαστούκι» από την Πάφος FC

Ο Πάφος FC κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, σε έναν φιλικό αγώνα του οποίου το αποτέλεσμα καθορίστηκε από το 13’. Ο Ντεούλ (8’ και 13’) ήταν ο ποδοσφαιριστής ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ των μπλε, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Γκαμπόφς στο 57’.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έκανε αρκετές δοκιμές και αλλαγές στην σύνθεση της ΑΕΛ, η οποία απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Ντε Λεόνσο τον οποίο σταμάτησε ο Κόπριβετς. Επίσης, ευκαιρία για να τραβάει τα μαλλιά του είχε ο Μέσκα ο οποίο στο 3’ βρέθηκε φάτσα με τον Κόπριβετς, τον απέφυγε, αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Η ΑΕΛ έδειξε αρκετά σημάδια κούρασης, ενώ η Πάφος FC κατά διαστήματα έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία, με τον τεχνικό της Λούκας Έλσνερ να χειροκροτεί συχνά τις προσπάθειες των παικτών του. Βοζίνια, Αϊρόσα, Τεϊσέιρα, Μιτρέα, Γουίλερ, Σοάρες, Σίλβα, Γερολέμου, Αλνταΐρ, Μέσκα και Ντε Λεόνσο αγωνίστηκαν από πλευράς ΑΕΛ, ενώ ο Μπαλταζάρ δεν προέβη σε αλλαγές.

Η Πάφος άρχισε την αναμέτρηση με τους Κόπριβετς, Γκαμπόφς, Γιάνζα, Τσερνομόρντις, Όριτς, Γκουλόν, Λότριτς, Φυλακτού, Σταύρου, Σικόρσκι και Ντέουλ, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για αλλαγές.

Πλέον, οι δύο ομάδες επικεντρώνονται στην έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς δεν υπάρχει ευκαιρία για άλλα φιλικά. Πιθανότατα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου, να προγραμματιστούν κάποια φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ