aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦιλική «βολίδα» από Ντα Σίλβα και νέα νίκη

Φιλική «βολίδα» από Ντα Σίλβα και νέα νίκη

Άλλη μία νίκη για την ΑΕΛ σε φιλικό αγώνα, η οποία έφτασε τις εφτά σε ισάριθμους αγώνες. Σήμερα, κέρδισε με 1-0 την Αλκή Ορόκλινη, με γκολ του Ντα Σίλβα στο 66’, ο οποίος μοιάζει αναγεννημένος και όλοι στην ΑΕΛ τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση για τις αποδόσεις του Βραζιλιάνου άσου, ευελπιστώντας πως θα συνεχίσει έτσι και στις επίσημες υποχρεώσεις.

Η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ, καθώς είχε σημαντικές ευκαιρίες. Θετική παρουσία είχε και η ομάδα του Κώστα Σακκά, αλλά κατά μερικά διαστήματα

Για την ΑΕΛ αγωνίστηκαν οι Βοζίνια, Ν. Τεϊσέϊρα, Λαφράνς, Ζούνιορ, Γουίλερ (Μπενίτεθ), Ζντραφκόφσκι, Σίλβα (Φιντέλις), Ντα Σίλβα (Γερολέμου), Τόρες, Μυτίδης, Αβραάμ.

Η Αλκή αγωνίστηκε με τους Πάρντο (Παναγή), Λοϊζίδη (Ραουνά), Θεοχάρους (Σερφά), Φλόρες (Χριστοφή), Στάροκιν, Τραϊτσέφσκι (Χαραλάμπους), Γκαντάτσια (Κυπριανού), Ακόστα, Σταύρου, Μαρλόν (Βασιλείου), Κωνσταντίνου (Ρονίνιο).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ